MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 januari 2013

Några små ord som faktiskt värmde...

Av Vivi - 22 januari 2013 10:00

När ni läser detta hoppas jag att jag befinner mig på jobbet igen.

Jag lyckades bli sjuk på sämsta möjliga tidpunkt.

Det är ju så att jag skött växeln och nu när jag fått nytt jobb på min arbetsplats så har en vikarie tagit växeln under mina första 2½ veckor av upplärning så jag skulle kunna lära mig i lugn och ro. Sedan ska växeln ned så att jag kan (med viss hjälp förstås) sköta båda jobben samtidigt.

Detta skulle skett i fredags... men jag blev ju sjuk och inte så lite heller tyvärr. Känner att jag verkligen behöver vara på plats där i morgon och ordna upp allt då vi inte har någon vikarie i växeln längre, så håll tummarna för mig.


Hursom ...

Jag hade ett sista möte med min förra arbetsgivare i onsdags. Jag pratade med min chef/kontaktperson om vad jag tycker hen har varit bra på och vad hen kan tänka på i framtiden, sedan blev det en del prat om mitt privatliv och allt som hänt senaste året och fick höra ngt jag inte hade väntat mig...

Hen sa nämligen till mig att hen tyckte jag var otroligt stark som hade gått igenom det jag hade gjort under året och ändå kämpat på...

Själv har jag väl itne sett mig som särskilt stark och jag tycker ju att jag varit borta mycket från jobbet, men där satt alltså min fd chef och tala om för mig att jag ändå hade jobbat mycket och kämpat på mer än vad många andra hade gjort, mer än vad hen själv hade gjort i samma situation.

Jag blev lite förlägen oc tackade så mycket, men de orden satte sig verklige och det kändes faktiskt otroligt skönt att höra då en del av mig ändå tycker jag kämpat ganska hårt i motvind.

Tänk vad några små ord kan göra.


Jag försöker själv ge sådana små ord till personer på vägen även om jag kunde vara ännu bättre på det, men det är något alla borde tänkta på. Beröm som kanske inte verkar så stort att ge kan vara oerhört stort att få !! 


Något att tänka på denna tisdagen !

Kramar !


   


 

 
 
Sussi

Sussi

22 januari 2013 13:02

Men då!! Så himla typiskt.. Man kan ju inte rå för att man blir sjuk men jag förstår din iver att komma tillbaka. Nytt jobb och allt..
Jag sitter ungefär i samma sits. Jag hade bestämt mig för att vara hemma tis, ons denna vecka för att läka handen så mycket som möjligt, då får jag höra att en annan kollega varit hemma sen i fredags. det betyder att dom bara varit två på jobbet. Halva styrkan vilket är otroligt tufft. Dom har fått kallat in en av chaufförerna som fått hjälpa till! Då känner man sig väligt dum, trots att jag inte kan göra så mycket. Jag har ju ändå opererat mig! Jag erbjöd mig att komma redan idag men som tur var har jag vettiga kollegor som inser att 24 timmar läker man rätt mycket på så jag slapp. Men imorgon ska jag jobba! Konstaterade att det var första gången jag sjukskrivit mig på dom två åren jag jobbat där..

Din förra chef verkar vettig och inser att du kämpat på. Håller med honom. Många klarar inte av att komma tillbaka så fort efter något sådant. Har en vän som genomgick en skilsmässa. Hon var sjukskriven länge pg a det. Du är en stark person!! <3

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

22 januari 2013 18:38

Åh fina du,fin bild på dig!Klart du skall få beröm som bara den också!MEN Vivi du skriver väl inte hen?Hm jag tror jag har läst fel;)
Ja är inne i en lugn bloggperiod faktiskt är lite trötter, annat får prioriteras typ läsandet av böcker på kvällarna;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Emm

Emm

22 januari 2013 19:11

Ta dig till de små orden för de är ovärderliga. Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

22 januari 2013 20:49

SV: Hehe! Är hellre snygg än gosig! :p Har man varit mullig hela livet så är man glad åt när det börjar synas nått sånt! ;) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

22 januari 2013 22:09

alltid härligt med positiv feedback :D hoppas du mår bättre nu :)

joo, utan mina chefer så hade jag nog slutat jobba för länge sen i restaurangbranchen ;) jag har sagt det förr, mina chefer är världens bästa :) känns underbart att dom ändra mitt schema så att vi hinner ses mera :)

precis, kärleken övervinner allt :) har redan vart hemma 2 dagar själv. känns nästan som jag är nykär :) hinner sakna varandra nu... kmr alltid något positivt från allt negativt :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
hanna

hanna

23 januari 2013 13:46

Vad fint! Det är verkligen viktigt med vissa kommentarer och det var en synnerligen fin kommentar! Alltid skönt att få uppskattning, speciellt när du har haft en jobbig period och även om du tycker du kunde gjort ännu bättre så är det skönt att höra att dina prestationer har räckt.

Sv: Jag hade mer tur än dig, lyckades slippa bli jättesjuk, fick lite feber och är fortfarande lite hostig men har inte varit så dålig att jag varit sängliggande. Hoppas att du har blivit frisk nu så att du inte tvingar dig till jobbet fast du kanske inte borde vara där!

KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

25 januari 2013 17:11

Du ÄR stark!! <3

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards