MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 januari 2013

Min nya favvotröja

Av Vivi - 16 januari 2013 15:00

Inte nog med att det är hur skön som helst och sitter bra,

den har ett otroligt bra budskap som jag kan stå för !

Tack snälla Bodypalace för denna vinsten !!!


 

 
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

16 januari 2013 17:06

se där ja! :D ser lite random ut med texten. hade velat haft det lite sneare som det såg ut när jag designade. men det ser unikt och snyggt ut ändå. viktigast såklart att du blev nöjdast :D

http://bodypalace.blogspot.se

 
Emm

Emm

16 januari 2013 18:35

Yay!! En riktigt snygg tröja!! :) Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

17 januari 2013 08:12

Perfekt tröja! Jag kommenterar inte så mycket just nu i bloggar eftersom min dator är helt knäpp, men på måndag ska jag få hjälp, den behöver nog rensas misstänker jag. Ha en bra dag! Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
trollet

trollet

17 januari 2013 10:59

*gilla*

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
Ida

Ida

17 januari 2013 12:09

Håller med om att budskapet är väldigt bra. Den ser ut att vara väldigt skön! :) Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se