MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 2 januari 2013

Första dagen på mitt nya liv...

Av Vivi - 2 januari 2013 19:30

... Ja hur många av er tänkte inte så när ni  vaknade i morse ? För det är ju först den 2:ra Januari som man EGENTLIGEN börjar det nya året. Den första januari sitter man där med en cola & bakispizza i soffan   

Själv lovade jag att jag detta året ska göra mitt bästa för att undvika att bli en bitterf**tta. Japps, så är det ! Jag känner att 2012 gick hårt åt mig , men jag VÄGRAR förvändlar till en bitter människa utan hoppas att 2013 blir ett fantastiskt år, jag ska kämpa för det!


Själv hade jag en väldigt bra nyårsafton, det firandes med väldigt trevliga vänner (fyrbenta vänner inräknade) god mat, lite bubbel och lite spel, som en trevlig kväll bör vara helt enkelt.

Om jag ska förklara menyn lite enkelt åt vi :

Skaldjursallad

Tonfisk

Vitchokladmousse

Väldigt gott allt utom tonfisken som tyvärr blev lite seg för att jag inte hade tinat den tillräckligt, sedan kan den också vara orsaken till att kvällen värd var väldigt dålig dagen efter   

Men du var en förträfflig värd hela kvällen ska du veta fina herr E och jag är även väldigt förtjust i din fröken Å !


Nepp... vet ni ...

Så här efter första dagen på mitt nya liv (*fniss*), men också första dagen på mitt nya jobb (som iof bara är en trappa ned och på samma arbetsplats) så är jag lite mör.

Dags att sätta sig framför TVn och ta det lite lugnt, dricka en kopp te!

I morgon ska jag hem till mina föräldrar efter jobbet för min älskade lillasyster är på besök och vill försöka passa på att umgås och krama på henne så mycket jag bara kan !!

Lovar att visa er lite nyårsfoton i morgon !!


Kram !!

 




 
 
Tess

Tess

2 januari 2013 20:24

Ja softa nu du, d förtjänar du ;)

Sv: Tack va snäll du e!
Nä vi får hoppas att lyktan inte hade nån påverkan på det kommande året =p

http://motherwomanwife.blogg.se

 
Erica

Erica

2 januari 2013 21:05

Jag har läst en del om pizzor de här dagarna, så imorgon tänkte jag att jag skulle äta en... :)

http://faithhopelove.blogg.se

 
Miimz

Miimz

2 januari 2013 21:44

SV: Några kurser samt biblioteksutbildningen i Borås och Växjö. Jag står kvar som reserv till alla utom Växjö, den har de inte hunnit behandla än eftersom det blev en sen ansökan.

http://daydream91.wordpress.com

 
Cecilia

Cecilia

2 januari 2013 22:26

Du har så rätt så. Den andra är då det börjar, haha. Jag lovade att inte äta godis men igår åt jag nötter fast med massa fras på.Ingen aning om vad det heter men nyttigt är det nog inte. Plus morötter med dip. Så himla lätt att det slinker ner, speciellt på kvällskvisten och då man är trött.

Nja alltså kanske inte är bra att jag har såna förbud men jag har ätit alldeles för mycket sött det sista. Och det är ju inte bra varken för humör, mage eller vikten. Då är det som sagt bättre att äta annan mat. Som imorgon är tanken att jag ska äta tacos, första gången på över ett år. Dock utan bröd eller chips men ändå. Köttfärs har jag varit så himla rädd för utan att egentligen veta varför. Kan jag slänga i mig massa choklad så kan jag nog äta det med... :P konstiga idéer man har bara.
Och upp i vikt har jag redan gått. Syns på kroppen... och kläderna. Och jag gillar det inte alls, men försöker acceptera det så gott det går. Men jag känner att jag inte alls är "sjuk" längre. Det är mycket lättare att äta, på gott och ont. Har blivit mycket småätande också. Men jag behöver få lite balans i det hela. Äta på bättre tider, inte hetsa osv. Måste ta hand om kroppen mer. Speciellt eftersom magen lätt krånglar när jag håller på så. Speciellt när jag då äter för mycket ibland.

Jodå nyår var helt okej. Kunde varit roligare men vi hade ju inga planer så då får man ju skylla sig själv. Kände bara att jag ville åka hem där efter tolvslaget så då gjorde vi det. Var liksom inget speciellt alls kände jag. Och jag drack även då fast jag egentligen inte var sugen. Kanske var det att P var med. Blir lite lätt obekvämt i vissa situationer. :-s

Kul att du börjat nytt jobb och sånt och jag hoppas verkligen du kommer trivas bra :))

kraaam

http://www.ceciliadarling.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

2 januari 2013 22:30

Helt rätt, det nya året började idag haha:) Låter som om du hade en fin nyår du också. Lite synd med fisken på er lilla meny, men det är sådant som händer. Det är okej att misslyckas<3

Jaså, tycker du det, de flesta verkar tycka att mina nyårslöften är bra för mig:) Jag är helt inställd på att det blir bra. Så länge jag gör så gott jag kan så ska det väl inte vara någon fara, men ja, nu har jag fått din kloka åsikt också;)

Tack Vivi, kul att du tyckte bilderna var fina:) jag är så nöjd med mina presenter.

Hoppas du kommer må bättre på ditt nya jobb nu<3
kram

http://patriciac.blogg.se

 
SaraM

SaraM

3 januari 2013 05:38

Hej! Det gick överförväntan igår men jag var så trött att jag knappt kunde prata när jag kom hem. Är ungefär lika trött idag eftersom jag var livrädd för att försova mig imorse, så jag hade svårt att somna. Tack för dina fina ord :)
Jag tänker inte heller bli en bitterf**ta i år, även om det just nu skulle vara den enkla vägen att gå, vi får kämpa tillsammans. Skönt att höra att det har gått bra på ditt nygamla jobb ;) Kramar!

http://ensarasblogg.blogspot.com

 
Anna

Anna

3 januari 2013 07:46

Vaf roligt att nyår blev lyckat!!! Synd på tonfisken dock :-/ Men det kan inte bli perfekt jämt ;)
Vad bra att du försöker ha en positiv inställning trots alla motgångar under 2012! Jag hoppas och tror att 2013 ska erbjuda dig lite mer medvind.
Jur känns det med nya jobbet då? Och arbetskamraterna?

Sv: Jag känner att jag börjar bli frustrerad. Jag har dåligt samvete Gent emot Melody för att jag inte klarar av att aktivera henne och leka så som hon vill. Jag känner mig mest irriterad och har ett uselt tålamod då jag ont stora delar av min vakna tid :-/ jag önskar verkligen att lillebror ska komma nu! För det börjar kännas riktigt jobbigt... :-/ Men jag vet att han kommer snart...eller ja, någon gång kommer han väl i alla fall. Även om jag ibland tvivlar (helt ologiskt, jag vet)

http://Livetmedskorpan.blogg.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

3 januari 2013 10:16

Ja så är det ju många som totalvägrar att flytta på sig men tycker ändå det är mest män =(
Sverige har blivit så känslomässigt kallt =(När slutade man bry sig och respektera sin medmänniska?
Kul med besök, krama henne från mig med;)
Ja nyår var kanon trevligt, men som småbarnsmamma så orkar man knappt vara vaken sålänge,hehe..

http://hummingbird.blogg.se

 
Hanna

Hanna

3 januari 2013 15:21

Jag tror ju mycket på att om du bara försöker göra det bästa av situationen så är det gott nog. Tror nog att du skall klara av att inte bli en bitterfitta, är ett vettigt mål för 2013.
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards