MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 december 2012

Vad jag lärde mig 2012

Av Vivi - 31 december 2012 10:15


Enligt tradtion så skriver jag varje år en lista på vad jag lärt mig under året,

du kan läsa om 2011 här2010 här och 2009 här .

År 2012 lärde jag mig att:


- jag är starkare än jag tror och envisare med för den delen

-jag har tur i tävlingar

-man inte alltid behöver vara stark

- man behöver sina vänner och de riktiga vännerna finns där då man behöver dem

-lejon inte är annat än förväxta katter

-min make skämmer bort mig (fast det vissta jag nog redan)

-bokeventet i Tylösand gärna får bli en årlig upprepning

-  kanelrom är en hit

- jag kan baka tjusiga tårtor

-ta med mer äggtoddy nästa år

-tregradigt havsvatten inte är kallt som man tror

-Att Mauritsius är lika lyxigt som man tror

-livet faktiskt blir lite roligare & enklare med en smartphone

-säga ifrån.Här är "lite" foton från 2012


      

                

        

                              

         

       

     


 

 
ANNONS
 
Emm

Emm

31 december 2012 10:33

Det är bara att blicka tillbaka på skaer man gjort! :)

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

31 december 2012 10:44

Underbara bilder och visa ord ifrån dig som vanligt! Gott Nytt År sötaste!

http://hummingbird.blogg.se

 
Ingen bild

Karin

31 december 2012 10:54

<3 gott nytt år vännen! vi ses nästa! och det kommer bli helt fab, det är jag säker på!

 
MADDISENJ

MADDISENJ

31 december 2012 10:56

Tack så mycket! Kommer spendera nyårsafton med att jobba fram till 21.45 och efter det blir det att åka hem och byta om, sedan möta upp sambon och lite vänner för att skåla in det nya året och titta på fyrverkerier, får se om det blir fest natten lång efter det. Beror på dagsformen! Hur ska du fira in det nya året?

http://maddisenj.se

 
Tess

Tess

31 december 2012 15:12

Man lär så länge man lever =).

Gott Nytt o kram!

http://motherwomanwife.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

1 januari 2013 18:13

Gott nytt år vännen! Hoppas ni hade en fin nyår, vad hittade ni på?
Vi åkte ner till en vän och drack lite gott, drog vidare till en tråkig fest, sen mcdonalds och sen hem till sängen för att runda av med massa choklad. Haha, nyårslöftet är mindre godis, blivit alldeles för mycket det sista. Hua! Och mcdonalds har jag inte ätit på på säkert 2 år minst... det blev chicken nuggets iaf.

Jag hoppas det kommer gå jättebra med nya jobbet! Hoppas och tror verkligen det, du är nog som gjord för att hjälpa andra och du är ju enormt bra på att peppa, så mycket som du peppat bland annat mig :) <33

God fortsättning!!!

Kramar

http://www.ceciliadarling.se

 
Linda

Linda

1 januari 2013 21:29

Härliga bilder. Den på kattnosen är ju så underbar!!! :-)
Jag hittade hit förra året, tror det var strax innan semestertid (när du fick ett inlägg visat hos M Graaf) och här stannar jag!
Härliga du och dina inlägg kan man inte släppa :-) Så är det!
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se