MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 december 2012

Sista dagen....

Av Vivi - 28 december 2012 13:45

Jahapp...

Då sitter man här, sista dagen som anställd av bemanningsföretaget (även om uppsägningpapperna faktiskt ännu inte är påskrivna, däremot är anställningpapperna för nya tjänsten det)...

Sista dagen som receptionist/telefonist, nästan vecka och någon vecka framöver ska jag läras upp på en ny tjänst, sedan får vi se hur allt blir rent praktiskt.

Det jag vet är ju att det kommer bli mindre bloggtid 2013, jag är ju vansinnigt dålig på att sitta vid datorn hemma, men jag ska iaf se till att blogga så mycket jag kan på kvällar & helger... som normalt folk   

Jag kommer iaf inte försvinna även om jag kommer svara på kommentarer lite mer sällan än innan, jag hoppas ni stannar kvar hos mig ändå.  

 

Julen har varit lugn & mysig, med massa fina paket, god mat & annat.

Jag fick mysstrumpor, nagelvård, bodybutter, parfym, dekorationspryttlar till bakningen och även en SPA helg med mamma & syster (då mamma ville slå på stort iår) så jag känner mig som en väldigt bortskämd tjej!

Det viktigaste med julen är ändå gemensamheten och brasmyset!


Planerna inför nyår berättar jag mer om i morgon.

I morgon ska jag förövrigt träffa mina tjejjor och ev. ta en snabb titt på mellandagsrean, sedan hoppas jag kunan ta det lugnt hemma hela söndagen !!

Har ni några spännande planer ?


     


 

 

 
ANNONS
 
Ida

Ida

28 december 2012 15:19

God Jul till dig också...å snart ett Gott Nytt år! Du verkar iallafall få en bra början på 2013. :)

Tack, vi hade trevlig och jag blev väldigt nöjd med mina lockar. Det tog ganska lång tid att göra. Men det var värt det! ;)
Undrar vad du ska hitta på för att fira nyår!? :) Jag ska faktiskt vara hemma, har tyvärr inte fått någon intressant inbjudan. Men det blir säkert mysigt ändå. Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

28 december 2012 15:36

SV: Det har du faktiskt rätt i! Ja det är lite väl stressat med att hitta den "perfekta" festen! Ska ändå klä upp mig, fast vi ska sitta framför tvn! :) Vi firade jul ensamma hemma för 2 år sen, bästa julen ever! :p Kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

28 december 2012 17:01

Jag önskar dig verkligen all lycka till med allt det nya! :) Ha nu en toppenkväll!

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Tess

Tess

28 december 2012 17:12

Toppen-klappar!

Sv: Tack, e lite "gladare" i hågen nu iaf =)

http://motherwomanwife.blogg.se

 
SaraM

SaraM

28 december 2012 17:15

Tackar! Julen var lugn och fin, nyår blir nog samma fast hemma hos vänner istället för hemma hos oss.
Verkar som att vi kommer börja nya jobba både du och jag i januari, spännande ska det bli, fast jag har tvärtom vad det gäller papperna som är påskrivna ;) Kram och Gott Nytt År!

http://ensarasblogg.blogspot.com

 
Anna

Anna

28 december 2012 18:06

Hej

Ja du, en mysig jul har vi haft måste jag säga :) Mycket paket till Melody som blir otroligt bortskämd ;)
Låter som att du haft en lugn och skön jul och blivit lite bortskämd du också *hihi* Härliga tider! det där med spa lät ju helt underbart! DET skulle jag också gärna få i present. Gud så skönt att få bli lite ompysslad!!!
Vad är det för spännande planer ni har inför nyår då?
Här blir det lugnt. Vi planerar inte mycket alls för tillfället ;)

Hoppas allt är bra, trots att du fick lov att jobba i mellandagarna.
Kramen

http://livetmedskorpan.blogg.se

 
mia

mia

28 december 2012 20:54

Inte ta bort förra året, reflektera, lära av och kontmplera (loooove that word) - för att se hur bra det nya året kan bli redan innan det börjat!!

För mig gör det inget att fira själv, i tanken är jag med de mina och alla dem jag tycker om, kan nog sitta o bara skåla åt ert håll en hel kväll om det behövs ;-D

Har stora planer för nästa år - mys med familj,mys med vänner, gärna bloggvänträffar i mängd (alla goa enskilt o tillsammans), butiken, klubben, plugg o annat mys - blir ett fint år tror jag!

Kram fina V, är så glad att du finns i mitt liv, det gör livet lätt å leva :-D

http://fredthevov.blogg.se

 
Hanna

Hanna

29 december 2012 00:02

Hoppas att nya jobbet blir bra trots att du inte längre får betalt för att blogga!

Svar: Förra våren så var jag ju lite inne på att arbeta utomlands och jag tror inte att Norge var nog så jag funderar på att jobba ännu mera utomlands. Det blir spännande. Söker massa olika arbeten och kanske så åker jag bara ut och reser och arbetar i Sverige. Skall söka till en utbildning till hösten men är inte helt säker på att jag kommer in då de tar in tolv elever per år... Men kan ju åtminstone försöka. Om jag inte kommer in så vet jag inte vad jag skall göra till hösten, men då tänkte jag se om jag inte kan få igenom att arbeta som biståndsarbetare på något vis, det måste ju bara vara möjligt.

Så, det är mina funderingar/planer kring framtiden.

Kramar fina du och Gott nytt år!

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Erica

Erica

29 december 2012 00:21

Mys med spahelg! Har ni bestämt när ni ska gå?

http://faithhopelove.blogg.se

 
chris

chris

29 december 2012 01:36

hoppas verkligen det kmr gå bra med det nya jobbet!

http://chriisss.blogg.se

 
FANTASY DINING

FANTASY DINING

29 december 2012 10:52

Sitter på flygplatsen! Det känns väldigt spännande! Snart är jag där! Kram

http://www.fantasydining.com

 
Fnulan

Fnulan

29 december 2012 23:54

Det kommer att bli hur bra som helst, men gud förbjude om du inte skriver!!!
Fina klappar till en fin tjej!

http://bloggfamiljen.se/fnulan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se