MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 december 2012

Strul efter jul....

Av Vivi - 27 december 2012 09:54

Vaknade vid fem i morse av ljud från badrummet, verkar som mössens julafton är hos oss i år :( Sedan släpade man sig upp och släpade sig till jobbet, måste erkänna att eftersom jag egentligen skulle varit ledig i mellan dagarna var motivationen inte på topp. Men jag tänkte att jag kunde ta det lite lugnt och pyssla med bloggen, men tji fick jag. Datorhaveri började dagen med och jag har nu en lånedator för att växeln ska kunna fungera, tyvärr är den det enda som fungerar. Får tyvärr vänta med att svara på era fina kommentarer och skriva inlägg tills imorgon. Idag har jag fullt upp :) Jag ska träffa tjejjorna efter jobbet och sedan hem till mamma en sväng för att hämta papper. Lovar att berätta mer om julen sedan, men den har varit bra! Massa kramar alla fina!!! (En liten bild på gottebordet får ni)

 
ANNONS
 
Sussi

Sussi

27 december 2012 10:10

Så mycket gottigt :)
Trist att behöva jobba när man egentligen inte skulle. Som tur var är det bara 2 dagar sen är det några härliga dagar ledigt igen..
Inte skoj när det strular med det tekniska.

Hoppas julen varit underbar
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

27 december 2012 11:10

Ush då hoppas nästa år börjar bättre,nytt år nya utmaningar!
God Fortsättning fina du!!

http://hummingbird.blogg.se

 
Tess

Tess

27 december 2012 12:01

Hoppas du får lite lugnare sen då =)

http://motherwomanwife.blogg.se

 
kaffehörnan

kaffehörnan

27 december 2012 16:14

Nu ligger vinnarna ute
Ha en snygg kväll

http://www.kaffehornan.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

30 december 2012 18:23

Hej vännen!
Jag tittar bara in och önskar dig en fin nyårsafton<3. Har lite bloggpaus, eller rättare sagt mitt internets hastighet har försvunnit och då är det inte så kul att sitta vid datorn, sen finns inte riktigt tiden heller.
Hörs mer efter nyår<3
kram

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se