MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 december 2012

Jag önskar mig upplevelser !

Av Vivi - 17 december 2012 15:30


Om man har tur så borde man bli lite mindre matrialistisk ju äldre man blir

eller är det bara så att vi faktiskt köper det vi vill ha själva och gör det oerhört mycket svårare för folk runt omkring oss att köpa julklappar och födelsedagspresenter ?


Något som jag tycker alltid fungerar är att ge bort upplevelser, det är även det jag helst önskar mig!

Upplevelse.com har en massa roligt att välja på, spökvandringar, forsränning, SPA upplevelser, chokladprovning för att bara nämna några. Själv önskar jag mig av tomten en luftballongstur för två !

Jag har ju min bucketlist och på den står det bland annat att åka luftballong. 2012 lyckades jag bocka av två punkter och det hade ju varit riktigt roligt att kunna bocka av ännu en 2013.

Dessutom har min make skämt bort mig så otroligt mycket att det hade varit otroligt roligt att få chansen att ge tillbaka lite !

Vad hade du önskat dig ?


Jag, världens bäste make & en himmelsk upplevelse,

ett litet paket som kan innehålla något så stort som ett minne för livet !

 

 


 


 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

17 december 2012 17:03

oh luftballong skulle jag mer vilja åka! :)

Mötet gick bra, gav inte så mkt, vi prata mest hur vi skulle lösa januari. Kan bli intressant, vill ha ett bra avslut med barn och föräldrar så gör min sista månad på avdelningen. vill säga hejdå till dem. Och då vet jag att jag får ett bra schema med! :)

Åh vad tråkigt.... :( trist du inte fick ledigt mellan jul å nyår :/ Jag önskar så det kunde lösa sig för dig med. kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
chris

chris

17 december 2012 17:29

jätte kul att ge bort och få! fick ju för luftballong men sen la ju företaget i östergtland ner och finns inget här heller :/

http://chriisss.blogg.se

 
Emm

Emm

17 december 2012 20:12

Det där med att önska sig mindre materialistiska saker när man blir äldre känns igen. Jag ser fram emot en underbar resa till London nästa år, den första riktiga resan i mitt liv :) Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
hanna

hanna

17 december 2012 21:39

Tror att vi har det lite för bra här i västvärlden och människor generellt har möjlighet att köpa för fina saker. Kanske också att det medför att vi inte uppskattar enklare presenter på samma sätt.
Upplevelser är ju alltid det bästa, det håller jag med om!
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

17 december 2012 21:44

En upplevelse är alltid kul! Vi blev väldigt sugna på en ballongtur efter att vi fått besök av en luftballong där vi var. Den dök upp från ingenstans och flög väldigt lågt. En minst sagt spännande upplevelse för även oss nere på marken. :)

SV: Man kan ju få till riktigt fula "fulbilder" om man vill. ;) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Tess

Tess

17 december 2012 22:15

Tror nog att det kan va så att man köper det man behöver o det man vill ha är för dyrt för att nån annan ska kunna köpa det åt en =p

http://motherwomanwife.blogg.se

 
Bodypalace

Bodypalace

18 december 2012 08:11

Ja följer du upp det inlägget med celluiterna så lovar jag att länka till dig. Du gav mig faktiskt en idé, att räkna ut och se vad medelvikten är i bloggen av alla kroppsbilder.

Jag har faktiskt önskat mig att få gå på massage i julkapp :)

http://bodypalace.blogspot.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

18 december 2012 11:45

Då hoppas jag att tomten hör vad du önskar dig och det ligger en upplevelse för dig under granen:)

Guud vad du är snäll raring, tack för berömmet av muffinsen. Denna gången tyckte jag allt själv att de blev rätt söta, inte så speciella eller så, men de fick duga. Önskar bara att jag hade vågat smaka också.

Bra nyårslöfte du har, jag har inte funderat så mycket på mina löften än, men jag borde kanske göra ett snällt löfte mot mig själv i år haha.

Jo jag har ibland tänkt att jag ska ringa till en sådan där hjälplinje, men jag har svårt att ringa, tycker inte om att prata i telefon, och speciellt inte med främmande människor.
Men det är bra att det finns.

Kram

http://patriciac.blogg.se

 
Mia

Mia

19 december 2012 08:30

Jag skulle önska en resa med hela familjen jag, inga ballongfärder mer aktiviteter som spel, inomhus o utomhus, umgänge, grilla, bara vara i dagar och så nån som lagar maten (när vi inte vill grilla själva) o fixar så ingen behöver göra ett skvatt bara navelluddspilla om så önskas bara vi är tillsammans.

puss o kram skumbanan

http://fredthevov.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se