MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 december 2012

Dagens...

Av Vivi - 13 december 2012 15:00

Dagens grattis:

Igår kunde jag läsa på FB att en av mina närmasta vänner förlovat sig, 12-12-12 blev deras färlovningsdatum och jag är så lycklig för hennes/deras skull ! Nu är bara frågan om det kommer bli bröllop inom gnt år eller de väntar lite      STORT grattis till finaste fröken D och hennes T !!!


Dagens tack:

Beställde lite grejer från www.feelunique.com för ngn vecka sedan, de har fri frakt och det har aldrig varit några problem, men denna gång fick jag hem papper från posten där det stod att jag skulle betala 225kr för att hämta ut det !! Det tog två mail och ca två timmar, sedan hade feelunique löst det och pengar är på väg in på mitt konto.

Det kallar jag service !!! 


Dagens plan:

Posta julkort, hämta ut ett paket, se en film och kanske läsa ut en bok!

...efter jobbet då ...


Dagens köp:

Häromdagen kom mitt mobilskal från Geminaarts, där kan man även specialbeställa skal och var vad jag hade gjort. Citatet är "All cats are grey"

 


Dagens stripp:

 


  
ANNONS
 
Johanna

Johanna

13 december 2012 15:31

Alltid kul med förlovningar :)
Och skönt med företag som rättar till saker snabbt, sånt gillas, skall kika in sidan :)

här hemma har jag en burk med skumtomtar, en rätt bra förmån den med :P

kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

13 december 2012 22:16

Jag och min sambo slog ju till och förlovade oss 11-11-11, lite samma sak där. Dock lär vi inte gifta oss än på ett tag. Känner inte någon direkt brådska med det heller.

Jo, att ligga på sjukhus över julen vill jag inte, så det får nog bli som du säger mer vila för mig. Känner idag när jag vart ute och traskat en del att jag blivit sämre:/ Morr på det!

Kramar i massor<3

http://patriciac.blogg.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

13 december 2012 23:01

bra med kundinriktade företag :)

joo, det gör riktigt ont :( jag använde mej av ditt tips. jag skrev ett lååångt mail till henne. kanske det fick henne att inse något och ändra på sej ? man kan alltid hoppas.

har inte orkat prata med skolan idag. tänkte göra det på måndag. är jue bara 3 prov kvar så är båda kurserna klara. dom borde förstå, hoppas jag iallafall :)

ska ta hand om mej själv en jäkla massa ska jag lova :) det behövs.

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se