MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 11 december 2012

Dagens...

Av Vivi - 11 december 2012 09:00

Dagens bästa:

Min man! Han skämmer bort mig lite för mycket, men just nu är det väldigt välbehövligt. Ser fram emot en myshelg nu till helgen med maken i Båstad!! Han är snäll han som försöker laga sin trasiga fru !

   

Dagens spännade:

Inte bara lokaltidningen... nu har lokalTV hört av sig,  *ihp* ....


Dagens citat:

"En del människor ger sina bekymmer simlektioner istället för att dränka dem"

/Mark Twain


Dagens tävling:

Ni glömmer väl inte bort att det finns roliga tävlingar både hos Johanna, JoHaNNa och Adaras ?

Länkar finns till höger bland läsvärt & bloggisar ! ---------->


Dagens stripp:

 


Dagens foto:

Julen 2010 .... öhm.... ingen kommentar !   

  
ANNONS
 
Johanna

Johanna

11 december 2012 10:12

Oh han är snäll din Thomas... :)
Ja det är tänkt 1/2 men måste diskutera det med chef och facket först. Jag vill dock inte gå tillbaka till förra innan jag börjar på nästa. skall strax ringa och prata med dem :)

Oh vad spännande, och riktigt bra det tas upp, kanon! :) kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

11 december 2012 10:25

Dina katter är så fina!!
Härligt att bli bortskämd när man som mest behöver det och dessutom bli det av bästa mannen ;-)
Önskar dig en härlig fin vinterdag.
Kramis

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
rebecca

rebecca

11 december 2012 10:40

hejhej :) händer?

http://missrebecca.se

 
Elisabeth

Elisabeth

11 december 2012 10:59

Tack snälla för dina värmande ord! Det är ju sant som du sagt.. :) hoppas du får en fin dag :)

http://www.lajsa.com

 
Johanna

Johanna

11 december 2012 13:06

Har inte fått tag på min chef ännu, men har pratat med facket och de anser de skall släppa mig till den 1/2 :) Jag behöver inte säga upp mig eftersom det är arbete i samma kommun :)

Har du hört något om ert möte idag?
kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se