MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 december 2012

En av världens bästa jullåtar

Av Vivi - 8 december 2012 12:00


Jag älskar denna.....

 
ANNONS
 
Anna

Anna

8 december 2012 12:02

Den är så bra den låten. Och The Pouges är mysmusik :-)
Har du hört "Misty morning, Albert Bridge" med The Pouges??? *love it*

http://livetmedskorpan.blogg.se

 
Tess

Tess

8 december 2012 13:16

Skitbra!

http://motherwomanwife.blogg.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

8 december 2012 18:35

du vann presentkortet på väggord :) fastna för din kreativa ide med kartan :)

tack :D prinsessa är nog det jag gillar mest iallafall ;) alla tjejor vill nog allt vara prinsessor ibland. ohh ja, det är så kul med maskerad. synd man inte har det så ofta :S

massa kramar och hoppas du mår lite bättre <3

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Bodypalace

Bodypalace

9 december 2012 10:07

God trevlig andra adventsmorgon :) Vad tycks om min nya header, får den godkänt?

http://bodypalace.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se