MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 december 2012

Tack....

Av Vivi - 8 december 2012 09:15

Tack till alla mina underbara bloggisar för alla fantastiska kommentarer jag får, ni kan inte bär mina problem, men gör det faktiskt mycket lättare. Det är skönt att veta att folk förstår och lyssnar.

Ett ännu större tack till min familj och mina vänner, vet inte vad jag hade gjort utan er.

Störst tack till min make som har haft sådant stort tålamod med denna fru som inte varit riktigt sig själv.


Jag hoppas att jag är på väg tillbaka nu, jag börjar känna mig starkare och jag har ett projekt på gång som kan få mig att fokusera på annat.

Nu ska jag ta mig över det sista guppet, få besked och sedan ta i ordentligt !


 

 
ANNONS
 
FANTASY DINING

FANTASY DINING

8 december 2012 10:00

Vad härligt det låter att du börjar bli starkare och vilken lycka att ha så många människor bakom dig!

http://www.fantasydining.com

 
Fina Frun

Fina Frun

8 december 2012 10:19

Kram på dig!

http://finafrun.se

 
chris

chris

8 december 2012 11:30

men den rätta inställningen du har kmr du ta dig tillbaka! kram

http://chriisss.blogg.se

 
Tess

Tess

8 december 2012 11:50

*kramar om*

http://motherwomanwife.blogg.se

 
Anna

Anna

8 december 2012 12:03

Yeeeeeyj :) Nya friska tag! Härligt att det känns som att det är på väg att vända nu <3

http://livetmedskorpan.blogg.se

 
Ingen bild

Karin

8 december 2012 22:35

<3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se