MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2012

Tävling hos JoHaNNa

Av Vivi - 7 december 2012 11:45


Tävlar i JoHaNNas julkalender om ett presentkort hos Wallstyle

Jag hade gärna haft en världskarta på väggen

där vi hade prickat ut de platser vi har besökt occh vill besöka !


JOHANNAS JULKALENDER - LUCKA 7 Publicerat: 2012-12-07 kl. 00:01:00 Sparat i: JULKALENDER 2012 .
 
ANNONS
 
Margita

Margita

7 december 2012 12:37

Kul med alla slags julkalendrar. Jag vill tacka dig Vivi för att du förmedlat kontakt med N. Har skrivit två inlägg nu som jag hoppas blir godkända. Det är så häftigt!!! wow!!! :D

http://sengas.bloggplatsen.se

 
GeMina Arts

GeMina Arts

7 december 2012 12:47

Sv: Jag har inte gått in och kollat men pengarna har säkert kommit, ingen fara! :)

http://geminaarts.blogg.se

 
Erica

Erica

7 december 2012 14:06

En världskarta på vägen med pluppar på platser där jag varit vill jag också ha! :D

http://faithhopelove.blogg.se

 
Johanna

Johanna

7 december 2012 15:56

Hoppas du vinner, det är du värd!

Nej, verkligen inte, vill bara ha den 17/12 nu
kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Miimz

Miimz

7 december 2012 19:14

SV: Ja, tänk om man kunde göra det! Men det gör man ju inte :P

http://daydream91.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se