MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2012

Paket inspiration

Av Vivi - 7 december 2012 09:00


Jag älskar att slå in fina paket!!!

Jag är långt ifrån ett proffs, men det är så roligt att ge bort ngt som är fint inslaget.

Jag brukar passa på att spara fina band man får tag på & jag handlar mycket när det är rea. Lådor som man får på posten är också bra att spara. En snygg låda ger ofta ett snyggt paket. Mina presentpapper köper jag oftast på Lagerhaus, inte alltid den bästa kvalisorten , men de har mycket att välja på och bra pris.

Något jag alltid ser till att ha hemma är cellofan & presentpåsar,

man kommer långt med lite färgat cellofan och en fin påse !


 


 


 


    


 

 
ANNONS
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

7 december 2012 10:59

Duktig du är o det är sååå kul med fina paket!
Ja det stämmer att de kan komma in i trotsen redan då, men förhoppningsvis så har den slutat när han fyller 2 i mars,hehe...han har verkligen en egen vilja..underbart;)
Hoppas du mår bättre nu o låt inte negativt prat ifrån osmarta människor dra ner dig!När det är sådana männsikor som gör & säger dumma saker så tycker jag bara synd om dem för att de är så himla ointelligenta;) Jag lovar det hjälper att tänka så..när jag gör det så ler jag inombords o skakar på huvudet..

http://hummingbird.blogg.se

 
Ida

Ida

7 december 2012 12:02

SV: Ja det är lite likadant till våren när värmen kommer. Men jag tänker gå dit iallafall. Har ju inte så långt att åka så. ;)


Jättefina paket! Jag ska till pysselbutiken sen och införskaffa lite prylar så jag kan göra fina paket sen. :) Tack för inspirationen! :)

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Tess

Tess

7 december 2012 15:46

Tycker då d ser RIKTIGT proffsig ut! Bara drömmer om att idas göra så fina paket =p

http://motherwomanwife.blogg.se

 
Linda

Linda

7 december 2012 16:48

Dina paket är så fina att de tåls att berömma mer än en gång :-)
(testar från jobbets dator nu...vi får väl se om jag få iväg det här)
Kram kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Fnulan

Fnulan

7 december 2012 21:22

Mitt favoritpapper är faktiskt gamla tapeter =)

http://bloggfamiljen.se/fnulan

 
Sussi

Sussi

7 december 2012 23:35

Och framför allt är det kul att slå in paket :)
Du har gjort några riktiga snygga paket. Jag är inte duktig att slå in men som sagt var jag tycker det är skoj.
Man uppskattar ju också att få något så fint inslaget..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

8 december 2012 13:26

Fina paket! Tycker du har gjort ett fint jobb!
Jag gillar inte att slå in paket i inslagspapper. Lådor och saker jag fått när jag handlat/via posten älskar jag att återanvända och ananrs brukar jag använda tidningar och annat som ändå skall slängas.
Du är duktig!
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

9 december 2012 11:57

Jag sparar själv papper, förpackningar och band som är i gott skick under hela året. :) Det är smart med tanke på hur dyrt det är med sånt. Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Pebbles

Pebbles

9 december 2012 15:29

Hej!
Vill du ha tips för att komma i form?
Gå då in på min blogg och läs min fitness tips! Om det är nåt du saknar så är det bara att fråga om mer tips ;) ha en bra dag <3

http://pebblesjimsdotters.blogg.se

http://pebblesjimsdotters.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se