MissVivis synvinklar

Alla inlägg under november 2012

Av Vivi - 15 november 2012 11:15

Jag har ju ganska långt hår och väldigt många hårstrån, men de är väldigt tunna. Det gör det nästan omöjligt för mig att få någon slags volym i mitt hår. Dessutom, eftersom det lägger sig ganska platt, så upplever jag att mitt hår kan se otvättat och fett ut.  Jag kan ju tupera & spreja som tusan, men att använda för mycket hårprodukter har aldrig varit min grej. Någon som känner igen sig ??

Jag har däremot hittat en produkt som jag använder ibland som verkligen fungerar, ett torrschampo. Det är Batiste som gör ett torrschampoo som inte bara fungerar på mig utan även finns i flera olika färger!! Riktigt smart!  Andra torrschamppon kan ge en lite grå nyans, men Batiste kan du använda både om du är blondin , brunett eller däremellan   

Ska jag någonsin ge er ett tips på en hårprodukt blir det denna !


När jag ska style:a mig lite extra eller om jag helt enkelt bara har en riktigt dålig hårdag så brukar jag spraya lite torrschampo i håret och genast tycker jag det ser mycket bättre ut. Väldigt praktisk eftersom det dessutom inte är bra att tvätta håret varje dag (speciellt när man har så långt som jag ).


Efter en helkväll på dansgolvet så såg frisyren fortfarande bra ut, det gillas !

   


 

ANNONS
Av Vivi - 15 november 2012 09:00

Dagens bästa:

Nu har jag också en sådan dära smart telefon !!!! ÄLSKAR min iPhone 4S än så länge, nu kan man ju vara social vid fikabordet och sitta med näsan i telefonen som alla andra *fniss*


Dagens duktiga:

En precis lagom träningvärk (men den kommer nog bli värre under dagen iof), känns bra!

Gjorde egen nougatkräm igår till tårtan jag ska baka idag !


Dagens viktiga:

För något år sedan skrev jag en förklaring på vad feminism är, det är faktiskt inte ngt relativt och något ALLA borde kunna skriva under på. Det handlar om jämställdhet mellan könen,  vi är inte alla lika men ska ha lika rättigheter !!


Dagens stripp:

(Det här hade nog kunnat vara maken & jag igår när jag kollade på Greys *fniss*)

 


Dagens foto:

 

ANNONS
Av Vivi - 14 november 2012 15:11

När jag var uppe hos lillasyster i Stockholm för några helger sedan lyssnade vi en del på bandet First Aid Kit, min lillasyster är bra på att hitta riktigt bra musik. First Aid kit gör verkligen skön och behaglig musik som man kan lyssna till nästan oavsett vilken sinnesstämmning man har.

Är lite förvånad över att dessa duktiga tjejerna har fått så lite uppmärksamhet, man hör dem nästan bara på P3. Åh andra sidan är väl kanske P3 den radiokanal som är minst kommersiell. Inget fel på de andra kanalerna, men det är kanske inte där man hör de där lite mer unika låtarna.

Vad lyssnar ni på för kanaler när ni lyssnar på radio ?


Mer sköna musikvideos för dig som älskar musik hittar du här  

Av Vivi - 14 november 2012 13:30

En av de roligaste filmscenerna någonsin....Av Vivi - 14 november 2012 09:20

Nattvakna katter & stress = trött och illamående, inte min favorit start på dagen direkt.

Det finns dock några saker som gör denna dagen riktigt bra....


- Ska hämta min nya telefon idag *yey*

- Fick läsa fina mail i morse från tjejjorna & på lördag får jag träffa lille W

-Era fina kommentarer

-Cirkelträning på jobbet (lite surt att må illa bara, kanske blir veckans övning "burpis" (som i engelskans rap) en kräkis istället   )

- Greys Anatomy ikväll

Ungefär så här trött....

 

 
Av Vivi - 13 november 2012 12:55

 

Av Vivi - 13 november 2012 09:59
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Vivi - 13 november 2012 09:00

Dagens inlägg:

För ngt år sedan skrev jag ett inlägg där jag lade ut en liten "tradera skola" om hur man köper & säljer på tradera.

Kan vara användbar så här innan jul kanske ?


Dagens recept:

Panacotta jordubb/lime, busenkelt och jättegott !


Dagens foto:

Måndagar spelar jag badminton på jobbet & onsdagar har vi cirkelträning, lyx med en träninglokal på arbetsplatsen!

 


Dagens låt:

Kommer inte ihåg om jag redan lagt upp denna för ngn månad sedan, men den tål att lyssnas på fler ggr.


Dagens stripp:

 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se