MissVivis synvinklar

Alla inlägg under november 2012

Av Vivi - 19 november 2012 14:00

 

Igår såg vi Abraham Lincoln - Vampire hunter


Detta var en film jag inte hade allt för stora förväntningar på, men det var riktigt bra.

Först tänkte jag att det nästan blev lite löjligt med Lincoln som ngn slags "vampire slayer", men jag tyckte nog att filmen följde historien så pass bra att handlingen kändes trovärdig, så trovärdig den nu blir när det handlar om vampyrer. 

  

Jag kan rekommender denna filmen som både innehåller action, kärlek, historia

och en massa vampyrer !  Fyra tassar av fem!


"Fotnot" :

Efter att filmen var slut såg jag att en av producenterna var Tim Burton,

inte konstigt att jag gillade den.


 

ANNONS
Av Vivi - 19 november 2012 10:15


Jag tävlar hos Fru P om en goodiebag med en massa roligt  !!!

Tävla här du med !

ANNONS
Av Vivi - 19 november 2012 08:21

Tiden går så fort när man har roligt....


Fredagsmys med syster och hennes familj, födelsedagsfirande av mamma, bebismys med sötaste W och lite filmmys + städnng igår, ja helgen går alldeles för fort...  jag hade gärna haft söndag idag & i morgon ...och i ....

Jo jag hade nog kunnat ha en hel vecka nedkurad i soffan och sängen ärligt talat.

Nästa helg har vi inga planer alls och jag ska försöka hålla den helgen så obokad jag kan. Bara vara hemma, vi behöver storstäda inför julen och röjja i trädgården.

Hursom...


I lördags fick jag ju äntligen träffa lille W och han var ju bara bland det sötaste man sett, helt ljuvlig !

Tog ett par riktigt fina foton som jag tänkte visa er, men det får vänta ngn dag då jag var alldeles för lat för att ladda upp dem på datorn i helgen.

  

Hoppas ni haft en lika mysig helg som jag har haft !

Nu väntar en vecka med jobb, viktiga beslut och samtal...


 Av Vivi - 18 november 2012 13:45

Idag är en väldigt speciell dag för idag fyller världens bästa mamma år,

min naturligtvis !

Ingen människa är perfekt , men mamma kommer vääääldigt nära.

Hon har alltid ett par kloka ord och en öppen famn redo när man behöver det.

Gratis på 40++... dagen Mammi !!!!

Älskar dig en massa !!


 

Av Vivi - 17 november 2012 09:00

Fjorton år gammal var jag när jag steg in i klassrummet på "Brunnsan" första gången.

Jag hade för korta jeans, tröjan instoppad och dessutom stod min mamma utanför och väntade medans läraren presenterade mig för klass 8a. Jag hade med andra ord i princip inte ett enda rätt och jag kunde lika gärna haft en skylt där det stod "Bonnatös/hackkyckling" i pannan. I stället för en snygg kille (som de trodde det skulle vara) så kom töntiga jag, gissa om tjejerna i klassen var besvikna.

Trots det så lyckades jag skaffa mig vänner i den där klassen, det var i den klassen mina fina tjejjor gick.


Det var underbara K, den coola synttjejen!

Hon var den första jag verkligen började umgås med . Vi hängde hemma i hennes rum oh lyssnade på Depeche Mode, pratade killar, musik och annat som var så fruktans viktigt i den åldern.


Det var passionerade F, tjejen som festade med syndikalister & anarkister.

Hon var tjejen som var häftig på riktigt, som var duktig i skolan, spelade bas och sprang på festivaler i sitt blå&röda hår!


Det var störtsköna M, konstnärssjälen som kunde allt om musik och var nog den påhittigaste och busigaste av oss. Vet inte hur många hyss hon både utsatte oss för och hjälpe oss med.


Det var roliga D, tjejen som festade mest & alltid råkade ut för de knasigaste äventyren och som kunde få oss att ligga dubbelvikta av skratt. Hon hade bäst koll på mode, stil och även på det lokala skvallret!


Idag, si så där 16 år senare, så umgås vi fortfarande.

Vi dricker fortfarande te, spelar spel, tittar på 80tals filmer & pratar om allt mellan himmel och jord.

Vi träffas så ofta vi kan fast vi bor lite utspritt (fröken F har ju tillochmed fått jobb i USA).

Det har varit en ynnast att få växa upp med dessa tjejer som inte bara är fantastiska vänner utan även fantastiska människor. Alla har lite olika personligheter och intressen, men alla är lika underbara.

Nu har dessutom finaste D fått lille W , första junior medlemen i vår *TD-crew.

* Tea Drinking Crew

     

   

   

Av Vivi - 16 november 2012 14:30

Någon timma kvar av jobbet, jobbet som blev väldigt mycket trevligare efter att fina S kommit upp med en jättefin liten present till mig, bara för att jag behövde lite uppmuntran i allt det jobbiga. Tur man har som har så fina kollegor !!!   


Efter jobbet idag är det badminton med maken som gäller.

Jag kommer förmodligen få en massa motion & han mindre.

Jag kommer förmodligen springa fram och tillbaka som en liten studsboll medans han står slött i ena hörnet och ta boll efter boll.

Ändå är jag ganska laddad,  ungefär så här laddad...

 

....Ni trodde väl inte jag skulle glömma fredagskul...

  Ha en nu en riktigt trevlig helg alla fina !

 

Av Vivi - 16 november 2012 08:30

Idag är jag trött som e gnu, som en oxe, som en sengångar, som en kanariefågel,... eller vänta , nej det blev fel. Jag är nedrans trött helt enkelt.

Fördelen med detta är att jag är så trött att jag är övertrött, så där på ett lite underfundigt småskojjigt sätt, så denna fredag kan antingen bli ganska rolig eller sluta med att jag somnar i lunchen (bokstavligen i lunchen).


Anledningen till att jag är så trött är dels för att jag sovit dåligt ett par nätter i rad och dels för att jag var uppe rätt sent igår och bakade. Maken ska på jobbfest ikväll och de skulle ha lite knytis, han blev ansvarig för efterrätten och som den snälla fru jag är (och delvis pågrund av mutor) så bakade jag en tårta. Sedan kan ju jag inte nöja mig med att baka en vanlig tårta utan var naturligtvis tvungen att välja en avacerad choklad-nöt-nougat-tårta från Lomelinos tårtbok och den tog lite längre tid än beräknat.

Den blev iaf ganska tjusig (visar kort sedan), nu får vi bara hoppas på att den blev god också.


Helgen=

-Syster med familj ikväll

-Bebismys i morgon vid lunch

-Födelsedagsmiddag för fina mamsen i morgon kväll (fixa panacotta till efterrätt på förmiddagen innan bebismys) 

-Söndag.... sova ?!


Nej.... om man skulle jobba lite ...

eller nått, tror det blir "eller nått" !   


Lite trött ...och lite galen, en hel vanlig fredag med andra ord !

 
Av Vivi - 15 november 2012 15:10

Ett litet testinlägg från min nya telefon ;) Änså länge är jag helnöjd, dock blir jag totalspöad av maken i wordfued. Blir förvånad om det spelet INTE orsakat en eller två skilsmässor :)

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se