MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 november 2012

Brrrrr

Av Vivi - 29 november 2012 16:33

Det är två grader ute och NU kommer jag på att vi har motorvärmare.... Som Homer skulle sagt, DOH !

 
ANNONS
 
Miimz

Miimz

29 november 2012 16:57

SV: Väntar med spänning! :D

http://daydream91.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

29 november 2012 18:33

haha bättre sent än aldrig ;)

ja jag har till julklappspelet kvar och till mina föräldrar! :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

29 november 2012 20:05

Kärlek till Homer alltså;)

Nja, vad det gäller min familj så vill jag inte att de ska veta hur jag mår, och det är ett val jag kommer hålla fast vid. Jag har hört när de kommenterar andra som mår dåligt ungefär som jag, och de verkar inte riktigt förstå att man kan må så på riktigt. Det är lite rörigt att förklara...

Åh men så mysigt att hon kommer ner till dig och hälsar på, förstår att du blir glad:)
Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

29 november 2012 21:19

Åh vad skönt med en motorvärmare. Jag köpte en skön fårpläd till mitt säte i bilen på Gekås ;) hehe. Då fryser jag inte om rumpan inte.

Tack för peppandet söta du! Du är så rar! <3 <3 <3
Nja julen oroar mig väl inte mest, ser väl lite fram emot att få äta god mat. Just nu iaf. Jag går ju inte upp i vikt om jag äter mycket en dag men väldigt lite resten av tiden. Får se det så =)
Är väl inte direkt överförtjust i julmat men förra året upptäckte jag julskinkan. Har aldrig trott jag gillade det men fy så gott!

Ja jag kollade faktiskt på den klänningen med "släp" som du beställde, funderar på att köpa en sån med den var ju dunderfin!

Har du några planer för helgen? =)

kram

http://www.ceciliadarling.se

 
Hanna

Hanna

29 november 2012 23:35

Hahaha! Ibland så glömmer man bort sådana självklara ting!
KRAM

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se