MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 november 2012

Ígår, idag , imorgon....

Av Vivi - 28 november 2012 14:15

 Igår kom mina två klänningar från Nelly

Gahhhh...de var helt underbara både två, ÄLSKAR märket AxParis !!!!

Hade bara tänkt att behålla en av dem, men det blir till att göra sig av med två andra klänningar jag har här hemma istället....


Dessa kommer snart ut till försäljning på tradera, hejdå kära vänner...

    


Välkomna nya vänner...
Idag ska jag hämta mina skooor & lite julklappar, sedan ska jag hem och göra en fin julgrupp till vardagsrummet av en liten en, mossa & amaryllis. I morgon kommer nog några julklappar till!

Fick en bra lön denna månaden, men den försvinner fort...

  


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ammie

28 november 2012 14:31

superfina! perfekt att veta att de finns hemma hos dig så att man kan komma förbi och låna en klänning när det krisar ;-) kram

Vivi

28 november 2012 14:44

Ha ha ;)
Är det klänningar jag ska locka över dig med.

 
Johanna

Johanna

28 november 2012 14:54

Ja, det är roligt med såna awards, man får veta saker som man inte alltid skriver om på bloggen =)

kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

28 november 2012 15:26

Ohhhh va fina de är de som får lämna dig och din fiiiina figur (de sitter som gjutna, ursnygga) men roligt o bra för någon annan får njuta i fina klänningar och så får man ev lite sponsring till sina nya fina :-D

http://fredthevov.blogg.se

 
madelein

madelein

28 november 2012 15:56

Åh vad fin den blå är, vad heter du på tradera?

http://madelein.se

 
Felicia

Felicia

28 november 2012 16:21

Vinnaren av Dagens blogg är uppe, kolla om det var du som vann ;)

http://felicialindberg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Karin

28 november 2012 17:18

åh vad fina! jag som gillar den svarta med blommor så mycket, så ska du sälja den... men den blir snygg på nån annan också :)

Vivi

29 november 2012 08:13

Den sitter helt enkelt lite för tajt på mig :)

 
Gadden

Gadden

28 november 2012 18:13

Vilken trevlig och bra blogg. Fantastiska klänningar.Jag kommer tillbaka.

http://iamgadden.se

 
Bodypalace

Bodypalace

28 november 2012 18:30

Trodde de flesta hade instagram eftersom det är så populärt men nu är det flera som sagt att dom inte har det och kan inte vara med. Men det är i alla fall en person som bidrgit med en bild än så länge. Det kanske blir väldigt lätt att utse vinnaren :P

Ja badhus verkar många har svårt för. Killar står i kö för att byta om på toaletten och i duschen och i bastun så är badbyxorna på. Sen ute i simhallen kan jag förstå att man kan känna sig utittad. När vi skulle och simma med klassen första gången i gymnasiet så kollade alla på varandra värsta dömande. Alla killar spanade in tjejerna på ett väldigt odiskret sätt kan jag säga. Så har man då komplex så är det ju inte så kul.

Förstår den härliga känslan för det är ju mycket roligare att vara sig själv och trivas så som man ser ut :) Hehe men varför tyckte du baddräkten var så ful då eller varför följde den med om du inte gillade den?

http://bodypalace.blogspot.se

 
Erica

Erica

28 november 2012 18:49

Tycker alla fyra var fina, både de nya och de gamla! :)

http://faithhopelove.blogg.se

 
Emm

Emm

28 november 2012 18:52

Vad fin du var på de bilderna. Speciellt i den ljusblå drömmen. Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Miimz

Miimz

28 november 2012 19:07

Ååååh, vilka fina klänningar! Älskar den där blåa, precis min stil :)

http://daydream91.wordpress.com

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

28 november 2012 19:34

Men raring, det är ju massa vitchoklad i det där receptet efter som det är en vitchokladtryffel haha:) Eller hur hade du tänkt, kanske jag som är trög^^.

Vet inte varför deppigheten kom tillbaka, känner så mycket stress/press/ångest/dumma tankar. Ja, all skiit man bara kan tänka sig. Men nya tag nu. Det är ju snart jul, då ska man vara glad.

Tack att du bryr dig<3

http://patriciac.blogg.se

 
Malin

Malin

29 november 2012 08:59

Gud, jag älskar den sista klänningen! Supersnygg!!
Kramar :)

http://malinemiliaa.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

29 november 2012 11:31

Herreguuuuuud vad snygga!!!!!! Jag dör! Jag vill med ha :-O!
Det blir nog så att jag får surfa lite på nellys hemsida minsann ;) det var längesen jag köpte nån klänning nu.

Glossybox var faktiskt en riktigt bra idé. Det ska jag tänka på :)

Ja men jag pallar inte att slänga ut någon våg faktiskt :/ det är ju inte riktigt det som är problemet, jag väger mig ju inte varje dag. Många väger sig ju flera gånger om dagen men jag vet ju att man såklart ökar i vikt under dagen eftersom man både äter och dricker.
Jag ska till min behandlare imorgon, får se vad hon säger. Jag funderar på att gå några gånger hos sjukgymnasten dom ha där för jag har lite ont i kroppen. Men jag gör ju aldrig övningarna jag får annat än när jag är där tyvärr :-/

Okej, men det är ju skönt att höra att det är lite bättre iaf, bättre det än att det skull vara sämre. Vad sker på jobbet till nästa år då?? =) nu blev jag nyfken.

Kramar

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se