MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 november 2012

Dagens...

Av Vivi - 27 november 2012 09:43

Dagens tips:

Till er som fått liebster utmaningen, man kan inte högerklicka i bloggen längre, men om ni markerar texten och trycker på ctrl-knappen och håller ned c-knappen samtidigt kopieras den. Klistra in genom att trycka ctrl + v !

  

Dagens bästa:

Efter jobbet ska jag simma några längder innan jag ska träffa fina M för en fika *yey*


Dagens inlägg:

För några år sedan skrev jag om en väldigt speciell julprydnad & en speciell händelse, spökar det i kyrkan tro ??


Dagens grattis:

Till alla häftiga, coola, keliga, självständiga, lurviga och itne fullt så lurviga KATTER !!

Det är kattens dag idag!! ( tydlöigen är det först den första advent och inte ett specifikt datum som jag trodde, men katter kan alltid gratuleras) Speciellt grattis till mina två pälsklingar som väcker mig på nätterna, snor mina näsdukspaket, välter vattenskålen och även tröstar mig, kelar med mig och gör min vardag väldigt mycket mysigare !!! 

 


Dagens stripp:

Elvis är kung !

e   
ANNONS
 
Mathilde

Mathilde

27 november 2012 10:07

Vilka söta katter. =D

http://carmenmathilde.blogg.se

 
Johanna

Johanna

27 november 2012 11:17

Ja skall försöka göra listan idag, annars finns det en dag imorgon med :P

Har svarat på din kommentar i det skyddade inlägget. Kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

27 november 2012 12:17

Håller snart inte reda på mina bloggisvänner, är så inne på att allt ska se bra ut på nya webshopen ... vojnevojne vad man måste tänka på alltså ;-)

Kikar in där igen innan lunchen tar slut så jag får in lite matnyttigt som typ köpvillkor (ganska bra om det finns eller hur!!)

kramkram

http://fredthevov.blogg.se

 
Margita

Margita

27 november 2012 13:19

men du, kattens dag är väl 1-2 december? ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

27 november 2012 19:03

Bra stripp! Och dagens ideal är ju lite sådant... att vi skall se ut som tolvåringar... jättemärkligt!
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se