MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 november 2012

Välkomna hem älsklingar....

Av Vivi - 22 november 2012 11:15

Nyår , julfest & övriga framtida kalas är räddade....


Jag hoppas resan går bra och jag hoppas ni kommer passa in (på).

När man hittar ett par som kostat nästan 1400kr i ens storlek

och man med rabatter och grejjer bara betalar 350kr,

så kan man bara säga en sak .....


Välkomna hem älsklingar !!

ESLA - Pumps - Silver

 
ANNONS
 
Patricia

Patricia

22 november 2012 13:02

Oj, ja snacka om fynd där du om du inte behövde betala mer än så:)

Hihi, alltså, jag vart inte störd under den stunden vi spelade badminton, men när vi var klara och jag ville fortsätta träna så var det folk överallt och sambon orkade ju inte mer och var inte speciellt pepp på att behöva vänta på mig så det var bara att duscha och åka hem. Men nog slet jag under de där 90 minuterna i alla fall:)

Hmm, jag dricker ju inte mjölk, men att skumma den kanske hade gjort att jag hade kunnat få i mig lite haha:) Ska fundera på att skaffa mig en sådan där, men ekonomin räcker inte till mycket nu:(

Kramar<3

http://patriciac.blogg.se

 
Ingen bild

La mor

22 november 2012 13:08

Blir jag skormor till dom????

Vivi

22 november 2012 13:37

Hahahahaha, du är för söt mamsen !

 
Johanna

Johanna

22 november 2012 13:39

Har svarat på din kommentar i det skyddade :) kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se