MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 november 2012

Late night baking....

Av Vivi - 16 november 2012 08:30

Idag är jag trött som e gnu, som en oxe, som en sengångar, som en kanariefågel,... eller vänta , nej det blev fel. Jag är nedrans trött helt enkelt.

Fördelen med detta är att jag är så trött att jag är övertrött, så där på ett lite underfundigt småskojjigt sätt, så denna fredag kan antingen bli ganska rolig eller sluta med att jag somnar i lunchen (bokstavligen i lunchen).


Anledningen till att jag är så trött är dels för att jag sovit dåligt ett par nätter i rad och dels för att jag var uppe rätt sent igår och bakade. Maken ska på jobbfest ikväll och de skulle ha lite knytis, han blev ansvarig för efterrätten och som den snälla fru jag är (och delvis pågrund av mutor) så bakade jag en tårta. Sedan kan ju jag inte nöja mig med att baka en vanlig tårta utan var naturligtvis tvungen att välja en avacerad choklad-nöt-nougat-tårta från Lomelinos tårtbok och den tog lite längre tid än beräknat.

Den blev iaf ganska tjusig (visar kort sedan), nu får vi bara hoppas på att den blev god också.


Helgen=

-Syster med familj ikväll

-Bebismys i morgon vid lunch

-Födelsedagsmiddag för fina mamsen i morgon kväll (fixa panacotta till efterrätt på förmiddagen innan bebismys) 

-Söndag.... sova ?!


Nej.... om man skulle jobba lite ...

eller nått, tror det blir "eller nått" !   


Lite trött ...och lite galen, en hel vanlig fredag med andra ord !

 
 
ANNONS
 
Margita

Margita

16 november 2012 08:42

hehe, det kan kanske bli skojigt på din arbetsplats nu då...om du somnar mitt I lunchen...:D ser fram mot bild på tårtan! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
GeMina Arts

GeMina Arts

16 november 2012 09:35

sv: ja precis :) bara säga till om du vill göra en beställning :)

http://geminaarts.blogg.se

 
Mia

Mia

16 november 2012 13:29

Låter som en trevlig helg, ystersyster är ju aldrig fel att träffa (krama o hälsa så gott). Hoppas du får sova lite nu, kanske går huvet o tankarna för mycket just nu o ger sömnbristen?

Kul med ny teleföööön förstår att du lattjade med den en del ;-) Har Linda tjatat på dig om Instagram ännu då?

gillar vissa mornar bättre än andra på tal om mitt lilla inlägg ;-)

Fredagskramisar i massor ♥

http://fredthevov.blogg.se

 
trollet

trollet

16 november 2012 20:04

Ha ha, vill heldre ha bild på när du sover i luchen... hihi

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
Hanna

Hanna

16 november 2012 21:18

Jobbigt att vara så trött... även om det kan vara lite intressant!
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se