MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2012

Hår-resande....

Av Vivi - 15 november 2012 11:15

Jag har ju ganska långt hår och väldigt många hårstrån, men de är väldigt tunna. Det gör det nästan omöjligt för mig att få någon slags volym i mitt hår. Dessutom, eftersom det lägger sig ganska platt, så upplever jag att mitt hår kan se otvättat och fett ut.  Jag kan ju tupera & spreja som tusan, men att använda för mycket hårprodukter har aldrig varit min grej. Någon som känner igen sig ??

Jag har däremot hittat en produkt som jag använder ibland som verkligen fungerar, ett torrschampo. Det är Batiste som gör ett torrschampoo som inte bara fungerar på mig utan även finns i flera olika färger!! Riktigt smart!  Andra torrschamppon kan ge en lite grå nyans, men Batiste kan du använda både om du är blondin , brunett eller däremellan   

Ska jag någonsin ge er ett tips på en hårprodukt blir det denna !


När jag ska style:a mig lite extra eller om jag helt enkelt bara har en riktigt dålig hårdag så brukar jag spraya lite torrschampo i håret och genast tycker jag det ser mycket bättre ut. Väldigt praktisk eftersom det dessutom inte är bra att tvätta håret varje dag (speciellt när man har så långt som jag ).


Efter en helkväll på dansgolvet så såg frisyren fortfarande bra ut, det gillas !

   


 

 
ANNONS
 
madelein

madelein

15 november 2012 12:56

Mitt hår är precis likadant. Kan inte göra något med det nästan :-(

http://madelein.se

 
Johanna

Johanna

15 november 2012 13:19

Så fint :)
Sv: eftersom vi måste specialbeställa med rosa bakgrund kostar det 299 kr inkl frakt..

http://geminaarts.blogg.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

15 november 2012 14:37

riktigt snygg du var i håret :)

absolut... jag tror alla kriser kan stärka alla förhållanden. gäller bara att förlåta och gå vidare efter krisen och inte dra upp den hela tiden. nu är det faktiskt mycket bättre mellan oss på länge :)
oftast kommer det något postitivt av allt negativt, även om det är svårt att tänka så i allt det negativa ;)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Patricia

Patricia

15 november 2012 15:13

Tack för tipset på hårprodukten!:)

Haha, ja men du ber ju mig ta det lugnt, då måste jag ju säga samma sak till dig. Men härligt att du fått tärningsvärk hihi, den ända smärtan som man blir glad av!
Ska kika in och läsa på den länken du skickade till mig. Tack för att du bryr dig så mycket<3
Stor kram

http://patriciac.blogg.se

 
Sarah

Sarah

15 november 2012 16:18

Vilken fin katt :)

http://CheerSarah.devote

Vivi

16 november 2012 10:25

Tack Sarah, hade tyvärr lite svårt att komma in på din blogg och svara :(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se