MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 november 2012

Dagens

Av Vivi - 15 november 2012 09:00

Dagens bästa:

Nu har jag också en sådan dära smart telefon !!!! ÄLSKAR min iPhone 4S än så länge, nu kan man ju vara social vid fikabordet och sitta med näsan i telefonen som alla andra *fniss*


Dagens duktiga:

En precis lagom träningvärk (men den kommer nog bli värre under dagen iof), känns bra!

Gjorde egen nougatkräm igår till tårtan jag ska baka idag !


Dagens viktiga:

För något år sedan skrev jag en förklaring på vad feminism är, det är faktiskt inte ngt relativt och något ALLA borde kunna skriva under på. Det handlar om jämställdhet mellan könen,  vi är inte alla lika men ska ha lika rättigheter !!


Dagens stripp:

(Det här hade nog kunnat vara maken & jag igår när jag kollade på Greys *fniss*)

 


Dagens foto:

 

 
ANNONS
 
Miimz

Miimz

15 november 2012 09:43

Haha, vilken klockren stripp! :P

http://daydream91.wordpress.com

 
Ingen bild

Karin

15 november 2012 10:07

åh välkommen in i iphonens underbara värld ;) härligt att du gillar den.. man blir ju helt fast

Vivi

15 november 2012 10:27

Ja, nu är jag modern och sånt :P

 
Linda

Linda

15 november 2012 13:23

Dagens foto är superhärligt!
Nä, vår lilla Signe har inte kommit tillbaka :( Hon är bruntigrerad...nu vet jag inte vara Skottorp ligger och jag vet att katter kan gå väldigt långt, men jag tror inte att Signe har gett sig så långt iväg...men din vän kan ju testa att locka med ett 'signe' :-)
Tack för dina gulliga kommentarer hos mig, Vivi :-)
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Margita

Margita

15 november 2012 14:50

haha, gillar också strippen. Grattis till telefonen, *avundsjuk värre* jag vill också kunna sitta ner med näsan i telefonen!! hehe - skämt åsido så blir det nog en smartphone nån gång till våren. :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se