MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 november 2012

First Aid...

Av Vivi - 14 november 2012 15:11

När jag var uppe hos lillasyster i Stockholm för några helger sedan lyssnade vi en del på bandet First Aid Kit, min lillasyster är bra på att hitta riktigt bra musik. First Aid kit gör verkligen skön och behaglig musik som man kan lyssna till nästan oavsett vilken sinnesstämmning man har.

Är lite förvånad över att dessa duktiga tjejerna har fått så lite uppmärksamhet, man hör dem nästan bara på P3. Åh andra sidan är väl kanske P3 den radiokanal som är minst kommersiell. Inget fel på de andra kanalerna, men det är kanske inte där man hör de där lite mer unika låtarna.

Vad lyssnar ni på för kanaler när ni lyssnar på radio ?


Mer sköna musikvideos för dig som älskar musik hittar du här  

 
ANNONS
 
sanna och wilma

sanna och wilma

14 november 2012 16:24

Hej! Var gärna med i våran Veckans blogg tävling på bloggen. Vad har du att förlora?! :)
kram!

http://tobelieve.devote.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

14 november 2012 18:36

Ja det var ett lite lyxigt event, trevligt men dock var folk lite dåliga på att mingla runt =( Satt hellre med sina mobiler typ...jippie läste att du skall få ny mobil,grymt innebär det att du komemr skaffa instagram?hihi...
Ja jäkligt snygg frilla och jag älskar ju hennes gråa färg men vet inte om jag skulle passa i den..men jösses har lääänge sparat till denna pagen jag har nu o då får jag för mig att klippa av det...mohahaha hur knäpp är man inte då?!

http://hummingbird.blogg.se

 
Miimz

Miimz

14 november 2012 18:38

SV: Precis, det där skiftar otroligt mycket :)

http://daydream91.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

14 november 2012 19:15

De är jätte duktiga! :)

Nej jag kan inte heller riktigt hitta glimten i ögat på de inläggen direkt..... ;)

Nej väla är inget absolut måste för mig heller, helsingborg funkar för min del med. :) Kan fråga anna om lite tips på matställen, hon jobbar där så hon vet nog :) kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se