MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2012

Bloggträff...

Av Vivi - 21 oktober 2012 11:00


Min bloggis Johanna ska ha en bloggträff i skåne den 1 december.

Jag ska dit ! Ska du / vill du ?

Det blir trevlig sällskap och även god mat & dryck för en liten kostnad.

Du hittar mer information i hennes blogg här !


 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

21 oktober 2012 16:06

Vad kul du bloggar om det :) Så vi blev fler än 3 stycken =)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Teskedsmamman

Teskedsmamman

21 oktober 2012 17:53

Jag vet den 15 nov om jag kan komma för då får vi makens schema och så fyller han 40 den 30/11 så det känns lite tight... men vi får se :)

http://www.teskedsmamma.se

 
Bodypalace

Bodypalace

21 oktober 2012 19:50

Det är ett litet mål jag har nu när jag bloggar, att gå på en bloggträff. Förmodlingen är det mest tjejer på sånt eftersom det är de som dominerar bloggvärlden. Och att träffa massa tjejer är ju inte helt fel haha :P

Idag så kom det faktskt fram en helt okänd tjej som läste min blogg och kände igen mig och ville ge mig en kram. Det var så himla kul och mitt hjärta smälte som smör i solen. Men i alla fall så funderar jag på att ha en egen bloggträff till sommaren så man kan skapa en härlig sammanhållning :)

http://bodypalace.blogspot.se

 
Linda

Linda

21 oktober 2012 21:32

Jag hade tänkt gå på Johannas bloggträff (även om det är väldgit olikt mig, lite fegis som jag är när det kommer till att träffa en massa människor som jag inte känner, men tänkte ta mig ikragen.) Helgen är perfekt eftersom det är min lediga helg (jobbar ju tyvärr varannan...) men det är just den helgen som Janne och jag är i Visby, annars hade jag bloggträffat.
Har du varit på många träffar?
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Eleonore- Rosa fika-insamlingen!

Eleonore- Rosa fika-insamlingen!

22 oktober 2012 12:08

Börjar snart bli tokig på att alla roliga bloggträffar händer just nu när jag har så mycket med nya lägenheten, Elsa och julen som kommer. Äh får bli ordning på det när jag jobbar igen så man har lite pengar över också ;)
Så roligt, hur gick det med de rosa whoopiesarna? Är en så smarrig kaka ju och mycket lättare än macarons :D
Kramar

http://fikamed.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se