MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2012

Vardag....

Av Vivi - 18 oktober 2012 09:45

Nu börjar man komma in i vardagen igen...

Fixa mat, kolla TV, tränade igår, jobba, det är lite på gott och ont.

Något jag sett framemot är mina TV-onsdagar, först Bonde söker fru & sedan Greys *whoho*, så igår hade jag planerat att efter träning & middag sjunka ned i soffan med ett gäng chokladbollar...


Telia telia .... vi hade beställt snabbare uppkoppling och den skulle börja från den 29oktober, men igår när vi kom hem fungerade ingenting.

Det visade att de redan satt igång den nya uppkopplingen och för att det då ska fungera måste vi ha ett nytt modem, som vi inte hade hämtat hem ännu, eftersom vi hade gott om tid...

De är väl lite typiskt att det alltid är ngt som ska strula, men ärligt talat föredrar jag att det är pga att det är FÖR effektiva/snabba.   

Jag led dock inte allt för mycket då det blev filmmys med maken, chokladbollar och underbara The Bucket list. Själv känns det bra att jag börjat beta av mig egna bucketlist, i år har jag än så länge bockat av:

-Besöka Afrika

-Komma nära ett av de stora kattdjuren


The Bucket List - Nu eller aldrig (DVD)


  
ANNONS
 
trollet

trollet

18 oktober 2012 10:24

Säger wow!! Det ska jag skriva upp på min bucketlist (som jag inte har ännu;)... Vilken park, vilka bilder... minne för livet minst sagt=))
Läste lite på din lista... har åkt gondol både i venedig och i Las Vegas venedig=))

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
Fina Frun

Fina Frun

18 oktober 2012 10:33

Mysigt med filmkväll! Hoppas du får en fin torsdag!

http://finafrun.se

 
Miimz

Miimz

18 oktober 2012 12:27

SV: Precis, balans är bra. Det som är alldeles jätte personligt kommer jag inte skriva ut här på bloggen, men jag vill ändå att mina läsare ska chansen att lära känna mig, både goda som dåliga sidor :)

http://daydream91.wordpress.com

 
Mia

Mia

18 oktober 2012 16:34

Förstår att du inte led, film med bästaste är ju bara bäst ♥

Välkomna hem, vilken härlig resa det ser ut att ha varit, helt fantastiska bilder och ni ser så lyckliga o härliga ut båda två ♥♥

Kraaaaamisar!

http://fredthevov.blogg.se

 
Patricia

Patricia

24 oktober 2012 10:07

Hej vännen!
Nu är jag tillbaka igen. Jag fick helt överge datorn ett tag för tiden räckte inte riktigt till och jag höll på att gå i taket på grund av stress så ja, där är lite av anledningarna. Jag får väl säga välkommen hem från din resa. Skönt att ni hade det bra och du fick en chans till att vila upp dig, men jag vet, så fort man kommer hem igen som kommer verkligheten ikapp direkt, tyvärr.

Ska ta och läsa igenom en del inlägg jag missat här nu.
Stor kram<3

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se