MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Vill du skriva hos mig ?

Av Vivi - 27 september 2012 14:00

Varje gång jag har haft semester har jag fyllt min blogg med en massa förinställda inlägg som jag själv skrivit, jag har även lagt ut videoklipp, musik och annat för att fylla dagarna.... men denna gången vill jag nog ha lite hjälp.

Det finns så många fantastiska människor därute som har så mycket roligt, rörande, klokt och knasigt att säga, så jag tänkte kolla om någon av er vill skriva ett gästinlägg hos mig som jag kan publicera under de dagarna jag är iväg ?! Man bestämmer själv om man vill vara anonym eller inte.


Eftersom det ändå är min blogg har jag dock två önskemål,

att det inte är för långt (inte över 700 ord helst)  och att ni väljer mellan dessa två teman:


Ett reseminne:

Skriv om ett roligt, knasigt eller bara fantastiskt reseminne ni har. Var, när & hur spelar ingen roll. 

Sund utan vikthets:

Skriv om er syn på vad det innebär att vara sund, att ta hand om sig själv och sin kropp.

Gärna något som handlar om er och de snedvridna kroppsidealen vi har idag.

Har ni gått igenom något svårt och hur tog ni er ur det eller om ni är mitt i det hur vill ni ta er ur det?

Vad för råd har ni att ge till andra ?

Jag vill dock inte ha inlägg som förespråkar en viss diet,


Låter det intressant?

Skriv en kommentar i detta inlägget med antingen bloggadress eller mail, så hör jag av mig.

Inläggen och eventuella bilder kan sedan mailas till missvivi@hotmail.se 

Jag behöver få inlägget senast den 1 oktober.

Hoppas nu något av er är intresserad !! Snälla !!   


  
ANNONS
 
Sofia

Sofia

27 september 2012 15:03

Jag kan gärna göra nåt om du vill :)

Sv: Ja får nog göra det, har sjukt svårt att varva ner just nu när så mkt händer runt om mig. Skulle behöva 2 veckor utomlands ;) Men så blir det absolut inte... Tack :) Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

27 september 2012 19:54

Jag vill!!!!!!!!! =)

haha jag satt på middagen och logga in på appen och läste din kommentar och börja asgrava, kollegorna undra, så jag var tvungen och berätta, de vet redan om mina planer om danmark, så du får hjälp av dem. med anmäla mig till ensam mamma söker.
de börja snaack om bonde söker fru med haha.. men kom på jag inga djur hade :)

kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Lottiz

Lottiz

27 september 2012 20:36

Kul med önskeinlägg. Hoppas någon nappar :-D Har själv svårt att bara trolla fram något sådär när ämnet är valt, brukar skriva direkt vad som faller mig in annars hade jag givetvis varit med. Fick ingen överblick om du har barn själv, men annars kanske du känner någon med barn som du skulle vilja vinna ett plagg till? Var gärna med o tävla i så fall inne hos mig http://lottizdays.blogg.se/2012/september/tavling-i-samarbete-med-alsklingsfrose.html

http://lottizdays.blogg.se

 
LADY THIRTY

LADY THIRTY

27 september 2012 21:34

Åh vad skoj det hade varit, men jag har SÅ mycket på g just nu...en annan gång hakar jag gärna på :D

http://ladythirty.blogspot.se

 
trollet

trollet

27 september 2012 23:38

ja, det är sant, kan ta ett par dar att komma in i verkligheten... har jobbat ett par timmar idag som mjukstart=). Tycker det är jättekul att gästblogga, men vet inte om jag hinner... känner efter imorgon ok??

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
SaraM

SaraM

28 september 2012 11:20

Jag skulle vilja försöka skriva ihop en text, så får vi se om du gillar den eller inte :)
Sv: Börjar jag inte försöka så kan jag ju inte lyckas heller :)

http://ensarasblogg.blogspot.com

 
Linda

Linda

28 september 2012 11:40

Jag har aldrig gästskrivit hos någon, men gör det gärna hos dig om du vill.
Önskar dig en trevlig helg :-)

Stor kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Cecilia

Cecilia

29 september 2012 21:50

Jag skulle kunna berätta lite om hur det är att vara fast i en snedvridning. Absolut inget om min diet eller sånt för den rekommenderar jag faktiskt inte till någon :-P
Men hur jobbigt det är att försöka passa in, försöka vara alla till lags osv. Har ju haft en släng av det nu i 12 år (HALVA mitt liv, blev ju nyss 24 år)

Aja i alla fall. Jo dom ville att jag skulle berätta min story, men repotaget blev framskjutet så hon skulle höra av sig längre fram, attans :/ Men men. Hur fick du göra... alltså åkte du till sthlm? kom dom till dig eller vad hände liksom? Jag är himla nyfiken serru :)

Åh men det förjänar du! En avkopplande resa som jag hoppas blir så fin och ett underbart minne :) Det behöver nog ni båda efter det ni gått igenom. Och dessutom, där är det allra troligast mindre stress. Och det betyder mer tid att göra barn eller iaf öva ;) och mindre press och sånt brukar ju lättare leda till graviditet, Så all lycka till till er :D

Kram

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - Onsdag 1 okt 22:07


Precis som många andra har jag börjat tänka ännu mera på miljön sedan jag blev mamma. Det är nog för att man inte bara tänker på nästa generation, man är faktiskt ansvarig för den också. Jag köper hem mer ekologiskt än innan, jag köper gärna saker ...

Av Vivi - Onsdag 1 okt 21:37

  Denna tävlingen hos fina Johanna har jag SJÄLVKLART varit med och tävlat i !!! Älskar ju att klä ut mig så en maskeraddräkt från roligaprylar hade varit toppen !!!    ...

Av Vivi - Tisdag 30 sept 15:15


Jag har spanat in en sida som heter Trademax som säljer möbler och inredning via nätet. Jag är på det hela nöjd med våra möbler, men hade gärna velat ordna några småsaker i vardagsrummet. Självklart vill vi inte köpa för mycket nytt nu när vi har s...

Av Vivi - Måndag 29 sept 20:15


Vilket bra slut veckan fick ... Min fina make kom hem med tåget och vi möttes hemma hos min syster som fick passa lilleman. Maken fick ju biljetter till Henrik Dorsins show av svärmor och hon bjöd med mig också, väldigt snäll tycket jag! Speciell...

Av Vivi - Söndag 28 sept 15:02


När vi kom till mässan i lördags var det som väntat hemskt mycket folk. Eftersom lilleman inte hade sovit på vägen upp så var han inte riktigt på humör för allt folk och sitta i vagnen, så vi började i princip med att äta en tidig lunch. Tillslut s...

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se
bloglovin

Veckans tips

Instagram

23 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Katternas tips

Shoppingsugen?

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Något jag brinner för...

                  ABkontakt

            SMS:a din gåva!

sms-modul

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Ragga besökare

Personligt

Hitta recept

Matbloggstoppen

 

RSS

Besökare

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se