MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Vill du skriva hos mig ?

Av Vivi - 27 september 2012 14:00

Varje gång jag har haft semester har jag fyllt min blogg med en massa förinställda inlägg som jag själv skrivit, jag har även lagt ut videoklipp, musik och annat för att fylla dagarna.... men denna gången vill jag nog ha lite hjälp.

Det finns så många fantastiska människor därute som har så mycket roligt, rörande, klokt och knasigt att säga, så jag tänkte kolla om någon av er vill skriva ett gästinlägg hos mig som jag kan publicera under de dagarna jag är iväg ?! Man bestämmer själv om man vill vara anonym eller inte.


Eftersom det ändå är min blogg har jag dock två önskemål,

att det inte är för långt (inte över 700 ord helst)  och att ni väljer mellan dessa två teman:


Ett reseminne:

Skriv om ett roligt, knasigt eller bara fantastiskt reseminne ni har. Var, när & hur spelar ingen roll. 

Sund utan vikthets:

Skriv om er syn på vad det innebär att vara sund, att ta hand om sig själv och sin kropp.

Gärna något som handlar om er och de snedvridna kroppsidealen vi har idag.

Har ni gått igenom något svårt och hur tog ni er ur det eller om ni är mitt i det hur vill ni ta er ur det?

Vad för råd har ni att ge till andra ?

Jag vill dock inte ha inlägg som förespråkar en viss diet,


Låter det intressant?

Skriv en kommentar i detta inlägget med antingen bloggadress eller mail, så hör jag av mig.

Inläggen och eventuella bilder kan sedan mailas till missvivi@hotmail.se 

Jag behöver få inlägget senast den 1 oktober.

Hoppas nu något av er är intresserad !! Snälla !!   


  
ANNONS
 
Sofia

Sofia

27 september 2012 15:03

Jag kan gärna göra nåt om du vill :)

Sv: Ja får nog göra det, har sjukt svårt att varva ner just nu när så mkt händer runt om mig. Skulle behöva 2 veckor utomlands ;) Men så blir det absolut inte... Tack :) Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

27 september 2012 19:54

Jag vill!!!!!!!!! =)

haha jag satt på middagen och logga in på appen och läste din kommentar och börja asgrava, kollegorna undra, så jag var tvungen och berätta, de vet redan om mina planer om danmark, så du får hjälp av dem. med anmäla mig till ensam mamma söker.
de börja snaack om bonde söker fru med haha.. men kom på jag inga djur hade :)

kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Lottiz

Lottiz

27 september 2012 20:36

Kul med önskeinlägg. Hoppas någon nappar :-D Har själv svårt att bara trolla fram något sådär när ämnet är valt, brukar skriva direkt vad som faller mig in annars hade jag givetvis varit med. Fick ingen överblick om du har barn själv, men annars kanske du känner någon med barn som du skulle vilja vinna ett plagg till? Var gärna med o tävla i så fall inne hos mig http://lottizdays.blogg.se/2012/september/tavling-i-samarbete-med-alsklingsfrose.html

http://lottizdays.blogg.se

 
LADY THIRTY

LADY THIRTY

27 september 2012 21:34

Åh vad skoj det hade varit, men jag har SÅ mycket på g just nu...en annan gång hakar jag gärna på :D

http://ladythirty.blogspot.se

 
trollet

trollet

27 september 2012 23:38

ja, det är sant, kan ta ett par dar att komma in i verkligheten... har jobbat ett par timmar idag som mjukstart=). Tycker det är jättekul att gästblogga, men vet inte om jag hinner... känner efter imorgon ok??

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
SaraM

SaraM

28 september 2012 11:20

Jag skulle vilja försöka skriva ihop en text, så får vi se om du gillar den eller inte :)
Sv: Börjar jag inte försöka så kan jag ju inte lyckas heller :)

http://ensarasblogg.blogspot.com

 
Linda

Linda

28 september 2012 11:40

Jag har aldrig gästskrivit hos någon, men gör det gärna hos dig om du vill.
Önskar dig en trevlig helg :-)

Stor kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Cecilia

Cecilia

29 september 2012 21:50

Jag skulle kunna berätta lite om hur det är att vara fast i en snedvridning. Absolut inget om min diet eller sånt för den rekommenderar jag faktiskt inte till någon :-P
Men hur jobbigt det är att försöka passa in, försöka vara alla till lags osv. Har ju haft en släng av det nu i 12 år (HALVA mitt liv, blev ju nyss 24 år)

Aja i alla fall. Jo dom ville att jag skulle berätta min story, men repotaget blev framskjutet så hon skulle höra av sig längre fram, attans :/ Men men. Hur fick du göra... alltså åkte du till sthlm? kom dom till dig eller vad hände liksom? Jag är himla nyfiken serru :)

Åh men det förjänar du! En avkopplande resa som jag hoppas blir så fin och ett underbart minne :) Det behöver nog ni båda efter det ni gått igenom. Och dessutom, där är det allra troligast mindre stress. Och det betyder mer tid att göra barn eller iaf öva ;) och mindre press och sånt brukar ju lättare leda till graviditet, Så all lycka till till er :D

Kram

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - Onsdag 27 april 20:00


  Ska jag berätta en hemlighet... DET FINNS INGA PERFEKTA FÖRÄLDRAR !!   Blir lite trött på uttrycket att "du är perfekt förälder till just ditt barn", nej snälla VAR inte det. Barn ska inte behöva nå upp till ett perfekt ideal, de ska få ve...

Av Vivi - Söndag 24 april 19:31


  Jag har en förbaskat segdragen förkylning som verkar bli värre istället för bättre. Jag c-vitaminbombat, jag har försökt jobbat mig igenom det, men verkar det inte som varken c-vitamin, jobb eller frisk luft biter. Det får nog bli till att pro...

Av Vivi - Söndag 17 april 19:25


Som sagt... Inte så ofta som förr, men jag tittar in i alla fall.   Hur har mina dagar förändrats sedan vi pratade sist. Jag har struktur!! Visst jobbar jag mer, men jag kan planera in saker i min ledighet. Som ett resultat av detta planer...

Av Vivi - Onsdag 6 april 21:11


Ja den där "pausen" Det finns så många faktorer.... så här kommer ett sådant där otroligt avskalat och ärligt inlägg.   Jag jobbade och trivdes, blev gravid och när jag kunde tro på att allt skulle gå bra denna gång så var jag en lycklig och ha...

Av Vivi - Måndag 4 april 08:32


Hej ... det var ett tag sedan.   Först och främst, tack! Jag har fått så många fina kommentarer, jag har tillochmed fått mail under tiden jag varit borta. En kombination av att jag saknade ER mina fina bloggvänner & läsare samt att jag mår b...

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Tack för all pepp och stöttning, nu är jag tillbaka !

 

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se