MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

Fnurr på linjen...

Av Vivi - 27 september 2012 09:15

Ett litet inlägg var allt jag åstakom igår, men det var faktiskt inte mitt fel... det var Telias!

(Tack Telia för att ni ger mig ngt att skylla på)   


Här sitter man nu i sin fluffiga morgonrock med en kopp te i handen efter en av de bästa nätterna på länge, har sovit riktigt gott för ovanlighetens skull.

Kan meddela att vi inte har "casuel thursday" på jobbet, SÅ fri klädkod har vi inte, nej jag sitter upp krupen i kontorsstolen här hemma istället.


 


Så till något väldigt personligt....

Igår träffade jag en ovanligt härlig och sympatisk läkare, en sådan där läkare som åker till afrika för att jobba som voluntär för att de ger så mycket. En sådan där läkare som vet precis vad man ska fråga och som nästan med en gång säger, här var det inte riktigt bra...

Det var lite som när jag var 16 år och gick till läkaren pga min acne, läkarens då tog en titt på mig och skrev ut det starkaste de hade.

Det har varit ett tufft år med alldeles för många sjukhusbesök och annat som resulterat i sömnproblem, magproblem, yrsel, hjärtklappning, ångest... ja många av er vet nog vad jag pratar om.


Jag är sjukskriven en vecka fram till min semester och ska sedan på återbesök när jag kommer hem. Det känns otroligt skönt, jag får lite tid att andas och kanske kan jag hitta lite balans igen.


Självklart kommer semestern hjälpa till, men det hade ju varit skönt att kunna säga ngt annat om semestern än:  "Jo den var bra, hotellet var fint & sängen var skön".


Detta innebär dock att jag inte kommer vara riktigt lika duktig på att skriva inlägg och svara på kommentarer som vanligt, men jag kommer titta in hör minst en gång om dagen !!

Det lovar jag !


Många kramar !! 

 
ANNONS
 
filoZophie

filoZophie

27 september 2012 09:42

Det känns härligt att du äntligen fått tag på en läkare som faktiskt har hjärtat på rätt ställe. Jag är så glad för din skull och hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du får en lugn och skön vecka och en ännu härligare och fantastiskt energifylld semester.
Kram filoZophie

P.s I love you <3

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

 
SaraM

SaraM

27 september 2012 09:56

Hoppas att du hinner vila upp dig nu denna veckan så att du riktigt kan njuta av din semester. Vad skönt att träffa en läkare som är mänsklig! Kramar

http://ensarasblogg.blogspot.com

 
♥Sojka♥

♥Sojka♥

27 september 2012 11:04

Fina strumpor! :)
Sv: Ja det är också min absoluta favorit än så länge! :) Kram!

http://www.sojkasframtid.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

27 september 2012 12:38

Jag är så glad att du hittat en så bra läkare, det är inte ofta man gör det och jag själv har då aldrig gjort det. Nu hoppas jag att ditt mående kan börja vända, att alla dina problem kan försvinna för du är för fin för att må dåligt<3

Massa kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Teskedsmamman

Teskedsmamman

27 september 2012 13:00

Ja herregud vad läkaren kan spela roll!
Tack vare den jag har hittat så har jag börjat landa på fötterna igen.... kommer säkert ta ett tag till men nu sjutton känner jag att jag faktiskt klarar av det här!

Ha det så underbart du kan, det är du värd!

http://www.teskedsmamma.se

 
Linda

Linda

27 september 2012 13:51

Skönt att du har hittat en läkare som du känner dig trygg med, jag tror inte att de växer på träd...tyvärr...jag har ngn gång hört att läkare inte har utbildning i omvårdnad som 'lägre' professioner har. Det kan jag väl på ngt sätt förstå, det är ju otroligt mkt de ska lära sig, men å andra sidan är det också otroligt mga människor och olika öden de möter i sitt dagliga arbete, så lite omvårdnad hade nog inte skadat. (vet inte om detta stämmer men...)
Hoppas du får en lugn vecka innan semestern och att du kan 'bara vara'
STOR kram till dig!
KRAM

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Fia

Fia

27 september 2012 16:19

Inte bra att du blivit sjuk av allt elände såklart :( men bra att du hittat en läkare som förstod hur det stod till och tog dig på allvar. Hoppas att du får en riktigt rofylld vecka därhemma, och att du kan fylla på energiförråden ordentligt inför resan. Ta hand om dig! Kramar!

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

 
Emm

Emm

27 september 2012 19:21

Vad underbart att det löst sig med läkaren. Jag pratade just om detta med en kollega idag om hur viktigt det är att det finns tillit i vårdyrjket. Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

27 september 2012 19:40

Vad underbart att det löst sig med läkaren. Jag pratade just om detta med en kollega idag om hur viktigt det är att det finns tillit i vårdyrket. Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

28 september 2012 10:55

Men åh vad härligt med en läkare som lyssnar, tar på allvar och förstår :) *>Halleluja*
Vad skönt att du blev sjukskriven. Jag hoppas att du ska finna kraft och energi och att semestern blir mer än bara en tid för att vila. Att du hittar glädje, ork och energi :)

http://livetmedskorpan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - Torsdag 24 april 19:00


Ni som har småttingar eller har haft ... är det bara jag som tycker att det händer så otroligt mycket just nu ? När barnen är ca 6 månader ?   Emil börjar ju verkligen bli en stor kille, vi har börjat med risgröt & smakportionerna blir större hel...

Av Vivi - Torsdag 24 april 11:13


När vi flyttade in i vårt hur tapetserade vi om nästan varje vägg här hemma (eller rättare sagt så gjorde min älskade far det). Vi tapetserade nog inte egentligen för att alla tapeter var fula, men jag tycker det känns mer som vårt hus då vi valt ut ...

Av Vivi - Onsdag 23 april 22:14

    GRATTIS   MARIA !!   Maria bloggar inte själv (om hon inte gör det i smyg) men läser min blogg och vi följer varandra på instagram. Hon hittade hit via min fina barndomsvän C som jag kännt sedan jag var 7år. Det visade sig när ...

Av Vivi - Onsdag 23 april 16:21

  Oj oj oj vad nära ni är på att knipa kommentaren .....

Av Vivi - Tisdag 22 april 09:00


Idag är det vardag igen efter påskhelgerna och allt godisätande. Vet ni att vi äter ca 6000 TON godis under påsken !! Galet! Naturligtvis som alla år är det just IDAG jag ska ta upp kampen mot mitt sockerberoende, det innebar ju att allt godis m...

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se
bloglovin

Veckans tips

Vem tar kommentar

nr 16 000 ??

 

Familjemässan 26-27 april

 

Instagram

23 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Mässa

 

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Katternas tips

Shoppingsugen?

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Något jag brinner för...

                  ABkontakt

            SMS:a din gåva!

sms-modul

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Ragga besökare

Personligt

Hitta recept

Matbloggstoppen

 

RSS

Besökare

bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se