MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 september 2012

Maskerad görs bäst i korsett

Av Vivi - 25 september 2012 12:45

Tiden går så fort...

Snart åker vi på vår resa, snart är det dags att sätta på värmen i huset, snart trillar löven av träden och snart är det Halloween. Det är en av mina favorithelger då det är den perfekta helgen för maskerad !!

För er som missat det så älskar jag att klä ut mig !


Till vardags brukar jag ha på mig praktiska underkläder, sköna trosor och en BH som håller tillgångarna på plats. Inte särskilt spännande med andra ord, men jag trivs med det. När det däremot är maskerad/halloweenfest, så har jag gärna riktigt snygga underkläder utanpå, då behöver man inte vara varken diskret eller bekväm enligt mig. Jag älskar framförallt korsetter, de blir ofta en grymt snygg utklädnad om man slänger in en korsett någonstans. Ärligt talat är det snyggt även om det inte är maskerad, men jag brukar vara lite för feg för att våga ha det en "vanlig" utekväll. 


Vet inte om det blir ngn halloweenfest i år, tyvärr tror jag nog inte jag orkar anordna en själv, men det hade varit roligt att gå på en. Det var evigheter sedan sist !


Varje höst börjar jag kolla efter nya teman och nya utklädnader oavsett om jag har en fest att gå på, det är ju så roligt att titta och det finns ju så otroligt mycket roligt att välja på nu för tiden !
Oftast letar jag på nätet, de flesta välsorterade underklädersbutiker brukar ha maskeraddräkter.




Hur brukar ni spendera halloweenhelgen ?

Går den obemärkt förbi eller pyntar ni huset och har/går på fest ?
Klär ni ut er ? 



Det kanske märks att jag gillar att klä ut mig & mitt hem ...

           


          


 


 
 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

25 september 2012 14:02

Härliga bilder på dig!
Innerst inne är jag en riktig teaterapa som gillar att klä ut mig och tramsa på, men det händer i stor sett aldrig längre. De senaste åren har Halloween passerat obemärkt förbi här, tyvärr.

Igår blev det inget badmintonspelande för oss, glömde racketen hemma och kom även på att alla "bollar" blivit uppskjutna på rören i taket haha så måste inhandla nya först^^.

Egentligen vill jag inte erkänna det, men du har rätt. Det är tankarna som jag borde träna på mest, inte räkna hur mycket tid jag lägger ner på gymmet.

Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Eleonore

Eleonore

25 september 2012 14:44

Vilka härliga utklädnader du haft genom åren! Jag har faktiskt aldrig varit på maskerad, eller jo på ett kalas jag hade när jag gick i 4-5an kanske :P Det ser väldigt skoj ut men kan inte påstå att det är något jag saknat i livet. Är nämligen livrädd för utklädningsmasker och dräkter där man inte ser vem som döljer sig bakom. Att gå på liseberg och stöta på kaninen är ingen höjdare :P

Ja jag började med baket till dopet i helgen. Har 10 olika saker jag ska baka och det ska gärna finnas 2 per person av allt så det blir en hel del av varje sort med :P
Jo visst kan jag hålla med om att man känner extra press på att baka och göra mycket själv till alla kalas just när man är känd bland släkt och vänner. Men jag har ändå inget emot att baka allt från grunden så känns inte jättejobbigt!
Kramar

http://fikamed.wordpress.com

 
Anna

Anna

26 september 2012 09:08

Hjälp vad sugen jag blev att klä ut mig! Läääänge sedan jag var på maskerad :-( Jag håller en tumme för någon inbjudan nu till halloween....funderar på vampyr - det e ju så himla inne med dem nu :-)
Tidigare har jag varit egyptisk kvinna i kläder inköpta just i Egypten - det var mycket lyckat. En annan gång var jag en porrig (?!) tomte-dam. Ja, kära nån, haha.
Klä ut mig, det ÄR verkligen kul!

Ha en trevlig onsdag!

/ANNA

http://anna-i-dungen.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

27 september 2012 00:38

Ååh, jag älskar också maskerad! Framförallt ifall folk verkligen går in för det! Gillar din outfits, du går verkligen in för maskeradandet och det är nice!
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

28 september 2012 10:19

Du är SÅ snygg!!
Jag älskar Halloween, men har nog inte varit på någon maskerad sedan gymnasiet. Jag säger varje sensommar att "i år ska jag ha Halloweenfest!" men det rinner alltid ut i sanden, ofta p.g.a pengar.
Men i år! Då vill jag ha en, på riktigt!!

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards