MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 september 2012

Separationsångest....

Av Vivi - 23 september 2012 18:48

Trodde inte det skulle kännas så svårt att lämna dem, det är ju inte första gången...

men jag saknar redan mina små pälsklingar.

Vet att de har det toppen hos husmor (hussemor) och när vi lämnade dem hade de en massa kul med att inspektera hennes nya lägenhet.

Kommer ändå att sakna dem, det dröjer en hel månad tills jag får kela med dem igen ....

tur att jag vet att de kommer ha det toppen på sin semster !    


Katterna trivs bra hos husmor !

   

  

 
ANNONS
 
linda

linda

23 september 2012 20:27

det tar mer än vad man tror att lämna djur =) kram

http://holen666.blogg.se

 
Johanna

Johanna

23 september 2012 21:30

Förstår det är jobbigt, men varför redan? :(

Ja, eller hur. Det är bra initiativ iaf.

tyskland var bra, fick handlat det jag skulle och lite till. kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

23 september 2012 21:46

De är så fina, dina katter...ståtliga.
De har det bra på sin semester och du har det bra, toppenbra på din semester :-) Så ska det va! Härligt att åka till en paradisplats med vackra vyer, sol och värme och drömskt (vet inte om man kan säga så men du förstår nog :-)) när det är sådant höstrugg här på hemma plan.
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Anna

Anna

24 september 2012 08:32

Men naaaaaw så söta :) *kärlek*
Är ni på g nu? På semester? Är det redan dags? Åh vad härligt för er!!!

I morse sa jag till T: "Åh vad jag önskar att jag befann mig utomlands. Någonstans där det är varmt och skönt, solen skiner och jag slipper frysa om fötterna och magen" ;) Det hade varit fint nu!

Hoppas du får en fin måndag.
Kramen

http://livetmedskorpan.blogg.se

 
ADARAS.se

ADARAS.se

24 september 2012 16:43

aww!! De är ju så söta! <3

http://adaras.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se