MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 september 2012

Fredagskul

Av Vivi - 21 september 2012 15:00


Damn you iPhone !!!

  


   

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

21 september 2012 16:05

haha! :)

Bara komma iväg och köpa maten hjälpte, mår bättre nu! så laddar för imorgon, hoppas jag inte är rent för död!

kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Frida

Frida

21 september 2012 18:54

Hahaha, vad kul!

http://www.dawns.devote.se

 
madelein - sexbarnsmamma

madelein - sexbarnsmamma

21 september 2012 20:09

Tack gulliga du, ja det går knappt att smälta alla intryck :-)

http://www.madelein.se

 
chris

chris

22 september 2012 16:21

alltid lika kul!

http://chriisss.blogg.se

 
Hanna

Hanna

22 september 2012 16:41

Åh, älskar sådana där felsägelser och grejer!
KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se