MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 september 2012

Filmhelg ?

Av Vivi - 18 september 2012 13:31

Jag känner ibland att världen snurrar lite för fort och jag hänger inte riktigt med, tror många därute kan känna likadant ibland. Denna helgen funderar jag på att försöka hinna ikapp lite grann och bara ta det lugnt, ha en riktig filmhelg med massa soffmys !!

Kanske gå på bio någon av kvällarna och sedan hyra hem ett gäng filmer.

The Dictator har ju kommit ut på DVD/Blue-ray nu, vet inte riktigt om det är min typ av film, men det hade ju inte varit fel att se en komedi nu i höstrusket !Här kan filmen köpas: The Dictator


Vad hade ni hyrt hem för filmer ?


 

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

18 september 2012 14:05

Hihi jo jag har sett den, kanske förklarade det lite dåligt men boken å filmen var två helt olika saker bara lite i storyn som va samma :)
Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

18 september 2012 14:45

Det där tycker jag låter som en superbra idé. Ta den helgen och bara njut av att inte göra något alls.

Nej jag har i stor sett inga lack där det räcker med bara en målning för att få ett bra resultat. Får nog bli att skicka efter något mer lack ur deras serie och se om det är lika bra för i så fall är det ju kanon!
Haha, själv ser jag badminton som träning, men verkligen en träning som inte är plågsam att genomföra utan bara oerhört kul. Fast i och för sig, jag brukar verkligen köra så att svetten bara rinner haha.
Hoppas ni håller i detta nu och kör på regelbundet:)
Stor kram

http://patriciac.blogg.se

 
Hanna

Hanna

18 september 2012 14:45

Låter som en mysig helg! Och visst kan det kännas som att livet liksom går för fort ibland! Skulle vilja trycka på paus och bara andas ibland, men det är det svårt att göra.
The Dictator var faktiskt ganska bra. Jag gillade ju inte Borat, alldeles för överdriven för min smak och Dictator är ju samma humor, men av någon anledning hade jag lättare för den.

KRAMAR

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

18 september 2012 15:20

Ibland behöver man pausa livet liksom och det är bra om man lyssnar inåt ibland så man verkligen tar pausen (sa hon vist hon som inte alltid lyssnar på sina egna signaler, nåja som alltid är det lättare att ge visa råd än att följa ens sina egna!!).

Vår helg som var va ju sån, faktiskt skönt när ungdomarna är hemma, enda måsten som finns är ju då mat, umgänge, sova och det andra väsentliga.

Bra om ni tar filmhelg så vi får lite recensioner sen tack ;-) Själva ska vi nog pyssla i garaget, sortera mera med andra ord :-D

Kramelikram

http://fredthevov.blogg.se

 
Anna

Anna

18 september 2012 16:35

Har du sett "En gång i Phuket"??? Jag har liiite svårt för svenska filmer (speciellt komedier och dramafilmer) MEN vi skrattade väldigt gott åt denna film :)
Så om du inte har sett den, hyr hem den - och skratta lite :)

http://livetmedskorpan.blogg.se

 
olivia-drömmen mot att bli fotograf

olivia-drömmen mot att bli fotograf

18 september 2012 16:39

alla säger att den filmen är super rolig,funderar på att kolla på den :D

sv: hihi,aw tack :D
Åh jag var i NY i sommras, underbaaart ♥
kramis♥

http://oliviasfotoblogg.blogg.se

 
Mia

Mia

18 september 2012 16:44

Det är bättre i fossingarna och boendet är underbart (trots ett fortsatt kartongkaos ett tag till, gör inget säger vi och försöker mena det hihi).

Ibland har jag så bråttom att trycka iväg saker att jag blir tokig på mig själv!!

Hur är det med dig söta? Längtar till resan som en toka kan jag tänka mig?!

http://fredthevov.blogg.se

 
Sofia

Sofia

18 september 2012 17:20

Ja den var allt bra men den e så olik boken att man undrar hur dom tänk, i filmen är Benjamins fru redan död och i boken lever hon ganska länge efter att de köpt Djurparken, så det e lite förvirrande
Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

18 september 2012 18:23

21 jump sreet är en film som jag varmt rekommenderar. Roligaste som jag sett på länge faktiskt!! Bra skådisar med (Jonah Hill & Channing Tatum)

Hehe ja ibland får jag skrivarlust ;)
Ja balans måste man ha. Jag har jättesvårt att finna en balans. I mycket, men främst i mat. Nu är det snarare så att min behandlare ber mig att lugna ner mig med vissa saker. För jag äter enorma mängder frukt och grönt på kvällarna. Och det kan ju vara skadlig för tarmen. Hade jätteont i magen igår kväll efter mitt intag av allt men ändå fortsatte jag äta fast jag låg och gnydde för magont : Illa det där alltså.

Jo med katterna har jag kommit på en lösning, dagen jag skrev det så var jag trött och frustrerad på ALLT.
Fönstret står öppet dygnet runt och mer mys och gos på kvällarna. Så håller jag tummarna :)

Kram

http://www.ceciliadarling.se

 
chris

chris

18 september 2012 19:00

låter bra :)

sv: ja börjar kanske bli frisk nu efter två månaders förkyldning :)

http://chriisss.blogg.se

 
Johanna

Johanna

18 september 2012 19:19

Jag förstår precis! Jag skall vila nästa helg, för sen körd det i ett i oktober, gud hjälpe mig haha....

30årfest, lugnt, bröllop, och 54årfest det är helgerna i oktober, shit pommesfrittes säger jag.... :) kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Miimz

Miimz

18 september 2012 20:36

Låter som en riktigt mysig helg :)

SV: Ja, hon är absolut favoriten! :)

http://daydream91.wordpresss.com

Vivi

19 september 2012 08:28

Kunde tyvärr inte komma in på din blogg och svara dig ... :(

 
Bodypalace

Bodypalace

19 september 2012 07:55

Att bli reserv med så kort varsel var ingen höjdare direkt, svårt med bostad så nu måste jag dela med några andra och är hela 3 veckor efter med stuiderna och tenta redan nästa vecka plus att det är skitsvårt att få tag i litteraturen! Väldigt psykiskt påfrestande. Jag ska inte sticka under stolen med att det nästan känns som man bara vill strunta i det. Men bara att bita ihop, livet är inte lätt.

Men roligt att du blev så glad över kommentarerna :) tror de som läste blev väldigt glada också :)

http://bodypalace.blogspot.se

 
zofie

zofie

19 september 2012 08:41

Så härligt med soffmys & film :)

http://zofieinaustralia.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se