MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 15 september 2012

Lite upp och lite ned...

Av Vivi - 15 september 2012 11:00

Veckan som varit har bestått av halvkass träning, dålig sömn och ett café-fika rekord!

Jag har döremot lyckats med att undvika socker hela veckan! Min kropp & jag tyckte det var dags för ett sockerstopp och jag har lyckats undvika sockrets hela veckan trots att jobbet bjudit på tårta två dagar och ett café-besök, lite stolt är jag faktiskt.   


I torsdags satt jag & mina tjejjor inte mindre än 4 timmar på Espresso House. Vi har nog aldrig varit på ett Café så länge, vi hade nog lite extra mycket att prata om, både roligt och tråkigt. 

Roligast är ju helt klart att diskutera fröken D´s växande mage och framförallt den lille parveln där inne.

I slutet av oktober är det beräknat och det känns lite som om vi ska bli mostrar allihop då vi har kännt varandra så länge!   


I dag ska jag träffa fina bloggisen Johanna, ska bli jättekul då det var länge sedan vi sågs. Vi bestämde oss för att mötas på mitten, så det blir en liten shoppingdejt på VÄLA, ser verkligen fram emot det !

Ni som är fruktansvärt avundsjuka på att jag får träffa denna goa tjej behöver inte vara det, Johanna ska förhoppningsvis ordna en bloggträff i höst. Kika in på hennes blogg och läs mer vettja.


Hoppas ni får en fin lördag, det ska jag ha och om jag kommer hem med något jag egentligen inte behöver....

då skyller jag på Johanna *moha ha ha*   


 


    

 
ANNONS
 
chris

chris

15 september 2012 12:02

ha det så kul :)

http://chriisss.blogg.se

 
Margita

Margita

15 september 2012 14:49

Tack för snälla ord! Åh, jag älskar att gå på café men har nog aldrig suttit så länge!! hihi
Vad roligt med den växande magen och att bli låtsasmoster är verkligen inte fy skam!
Duktig du är med sockerbiten. Det tycker jag är svårt, det blir lite godis varje veckoslut för mig....och sen jag börjat träna har jag gått upp 2 kg! ;))

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

15 september 2012 18:56

Haha ja eller hur, men jag hade inte tid och titta på killar idag och inte annars heller, jag hade bara bröllopsklänningen i huvudet. Och tur jag hittade en till slut, kommer bli bra! håll utkik efter en rosa bolero till fröken! :) Tusen tack för idag, jätte kul! :) Hoppas vi ses snart igen! Kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Karin

15 september 2012 19:57

oj satt vi så länge? :) jag hade kunnat sitta ett bra tag till ;) det var riktigt mysigt som alltid.. och välbehövligt för alla tror jag. Skoj med shoppingdejt på Väla.. dit skulle vi ju åka nån gång! när min plånbok har hämtat mig från Berlin kanske ;)
Och du är såå fin på den där bilden från Killeröds (som på alla bilder).. vi hade så otrolligt härlligt den där helgen för ca ett år sen.. och tycker det är llite sorgligt att vi inte kan få till nåt liknande denna höst.. det har ju varit Kivik innan och detta osv.. just på hösten blir det ju så extra mysigt med fikandet, och badtunna och allt :) men men.. det kommer fler tillfällen igen, och fyra timmars fika med delar av styrkan går precis lika bra!
stor kram min vän <3

 
Eleonore

Eleonore

16 september 2012 20:04

Så mysigt med en massa fikadejter! Roligt att träffa Johanna med, hon är så trevlig :D

Ja det känns verkligen häftigt att vi snart äger en egen lägenhet :D Ska bli så kul att flytta också! Haninge ligger söder om sthlm, 25 min med Pendeltåg ifrån stan. Vilket är helt ok tycker jag!
Hur är det med dig? Kramar

http://fikamed.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se