MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

FREDAGSKUL!

Av Vivi - 14 september 2012 13:00

Efter ett allvarligt inlägg passar det väl bra med lite fredagskul!

 Har hittat en riktigt rolig sida...

Damn you iPhone ! 

              


Ha en bra fredags alla fina !!!!

  
ANNONS
 
Johanna

Johanna

14 september 2012 13:52

Haha de var riktigt bra båda två!

Ja det skall bli riktigt kul och träffa dig imorgon, skall bli kul! Fråga min bror om vägen och han snurra en massa, men jag tror jag hittar, jag fick ringa annars, det är ju på vägen så kör jag inte av så kommer jag rakt på! :)

åh trist du blir snurrig och illamående, hoppas det går bättre nästa vecka! kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
chris

chris

14 september 2012 15:33

haha grymt!

sv: jag vet men just nu orkar jag inte med smärtan, jag vill bara glömma det jobbiga ett tag.

http://chriisss.blogg.se

 
Fnulan

Fnulan

14 september 2012 22:41

HAHAHA underbara båda två!!

http://bloggfamiljen.se/fnulan

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

15 september 2012 01:14

Haha, ja ibland kan telefonen ställa till det^^

Hoppas du får en kanonfin helg. Var rädd om dig.
Kram

http://patriciac.blogg.se

 
Sarah

Sarah

15 september 2012 12:55

Haha så fel de kan bli xD

http://CheerSarah.devote.se

 
Miimz

Miimz

16 september 2012 21:02

Haha! Gillar speciellt den andra :P

http://daydream91.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se