MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 september 2012

Sista chansen ....

Av Vivi - 14 september 2012 16:00


Sista chansen att vara med och tävla om Goodiebags,

sista tävlingsdagen är nu på söndag !

Ni kan vinna en t-shirt, hårolja, kontaktkort till mobilen, hyrfilm

och en massa annat kul!


Här kan ni gå och och tävla !!

 


Inlägg trillar in under helgen,

men som vanligt kommer jag vara lite dålig på att svara på kommentarer

då jag kommer ha fullt upp med mys och annat kul !

Trevlig helg allihopa!


   

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

14 september 2012 16:20

Jag tror det bor en gangster i oss alla som kommer fram då och då! Och din kom fram nu :)

Ett sms låter bra, svarar jag inte är det för jag är helt oförmögen och skicka sms och köra bil samtidigt, vilket i sig är bra! :)

kraaaam

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

14 september 2012 16:27

Vi kan vara lite gangsters imorgon :) Ja det skal bli kanon kul! Jag kör alltid med lurarna när jag skall prata! Så sätter ofta i dem när jag kör, för det slår ju aldrig fel och ringer när man kör! :)

lät bra, måste in och hitta entre 3, så jag inte parkerar aslångt bort, det är dumt! :)

kraam

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

14 september 2012 16:37

Haha ja precis, men kolla kartan nu så nu vet jag ungefär hur jag skall köra min bil!

När skulle ni på semester? kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

14 september 2012 16:39

Skönt, jag sluta 13 idag :)
Ses imorgon! Ha en mysig fredagskväll (även om du inte ser detta för du är påväg hem!)

kraaam

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Jonnié

Jonnié

14 september 2012 17:03

japp visst e de så :) ha en trevlig helg du oxså :)

http://www.Alwaysfabulous.se

 
Cecilia

Cecilia

14 september 2012 17:25

Just det, kan fråga dig med... ställde samma fråga till en annan bloggare som är djurvän så kopierar bara det jag skrev, om du vill ge mig ett tips?


Nu har vi ju flyttat till mindre lägenhet men bättre läge och dom kan gå ut men jag kan inte sova, dom är vakna på nötterna, vill ut, vill in, klöser på saker osv....
Är helt kluven vad jag ska göra. Jag mår inte bra av att inte få sova, och stänga ute dom ur sovrummet/tvrummet går ej då ena skriker halsen av sig tills jag då öppnar dörren igen. Jag hatar också sånt där att skaffa djur och inte kunna ta hand om dom, samtidigt funkar ju inte detta. Vad tror du som djurvän är bäst att göra? För deras och min skull??
Kan man lämna bort dom ett tag tills man skaffar större (vilket kan dröja ett bra tag) Avliva känns ju inte helt okej med två friska katter, dock är ena väldigt skygg mot nya människor och sånt. Den katten som aldrig hamnar på bild, mörkbrun... suck :/ man bllir ju helt förstörd.

http://www.ceciliadarling.se

 
Catharina

Catharina

14 september 2012 18:38

Bor i Halland

http://flygel.bloggplatsen.se

Vivi

15 september 2012 21:53

Det är jättefint i halland !

 
Bodypalace

Bodypalace

14 september 2012 19:54

Tror nog dina bilder eller rättare sagt din text har inspirerat mer än bara en person. Ugngefär tvåtusen har sett den. Synd bara att många är rädda för att kommentera. En sak som är säker i alla fall är att ditt inlägg verkade få fler personer intresserade att skicka in bilder också.

Och angående chokladen då så har jag aldrig provat odense mer än deras nougat. Jag brukar köra på lindts eller annat likvärtigt märke så kan man ju både välja smak och hur många procent kakao man vill ha ;)

http://bodypalace.blogspot.se

 
madelein - sexbarnsmamma

madelein - sexbarnsmamma

14 september 2012 20:45

Trevlig helg du med!

http://madelein.se

 
Fina Frun

Fina Frun

15 september 2012 03:43

Du gör rätt i att mysa! Hoppas din helg blir härlig :)

http://finafrun.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se