MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 augusti 2012

Några tips----

Av Vivi - 8 augusti 2012 14:00

Jag tycker själv det är jätteroligt att läsa inlägg med olika tips,

det kan vara baktips, shoppningtips eller bloggtips !

Jag tycker det är nästan lika roligt att skriva sådana inlägg själv,

så här kommer ett inlägg med alla möjliga små tips från mig !


- Det är alltid roligt med listor, jag skrev en lista på vad jag tyckte var bäst med denna sommaren och bloggisen Mia hängde på, läs hennes lista här !

-Tävlingar är alltid roligt! Jag har ju haft turen att vinna ett par gånger. Just nu kan du tävla inne hos Johanna (här), hos Sojka (här) och även hos Fnulan (här).

- REA, det är rea lite överallt och det är nu ska ska passa på att köpa de där basplaggen som man sliter ut nästan varje år och de tidlösa plaggen som inte är beroende av modetrender.

Just nu hittar jag extra mycket på Ellos & CDON

-Presentlager! Speciellt nu under reorna passar jag på att handla småpresenter, kanske en lykta eller några fina ljus. Sedan sparar jag dessa och ger bort när man ska på t.ex inflyttningsfest eller andra kalas. Ett av mian favoritställen är Gränslösa i närheten av Båstad!

- Rensa, själv är jag på gång att köra en stor rensning i gaderoberna, det är något som jag tycker passar till hösten. Denna gången ska alla kläder jag inte använder eller som ligger i gaderober för att "jag kanske kommer i dem" bort!

- Rötmånad... ja det är rötmånad och många drar sig lite för att handla hem frukt och grönt, men det är ju lite synd! Köp hem färre grönsaker & frukt åt gången istället, men sluta inte helt. Det är ju fortfarande ruskigt gott med melon, bananer, vindruvor, avokado, sallad och annat!


Det var nog alla tips jag hade för denna gång!

Hoppas ni hittade något användbart !


 

 
 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

8 augusti 2012 15:23

Sant, jag behövde detta idag. Tror ärligt talat att jag har feber också så inte så konstigt att jag känner mig sliten haha..

Kramar

http://patriciac.blogg.se

 
Mia

Mia

8 augusti 2012 15:26

Så suveränt med tipsinlägg, me lajk ö låååttt - ska genast gå in till den däringa Mia o kolla *fniss*

Gör som du o rensar kläder, känns skönt att göra sig av med en del nu när vi ändå ska iväg (igen)! Tur att vi inte packat upp allt ;-D

kramkram

http://fredthevov.blogg.se

 
ADARAS.se

ADARAS.se

8 augusti 2012 15:45

Vilket kul inlägg, älskar tips! :D

http://adaras.se

 
madelein - sexbarnsmamma

madelein - sexbarnsmamma

8 augusti 2012 16:19

Tack vad gullig du är. Såg att hn hade fått 99 gilla :P
Kanske finns en chans att de röstat också.

http://madelein.se

 
Thessan

Thessan

8 augusti 2012 16:28

katter är bra sällskap, älskar mina. Agnes fyller 1 år i morgon =)

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

8 augusti 2012 17:31

Skitbra tips som alltid!Nä det var synd med bilåkandet där mn det positiva var att de förlängde presentkortet ytterligare ett år;)
Ja lit blev det iaf på Ikea lite mkt blått såg jag nu såhär i efterhand.mohahaha..konstigt det är med färger;)
Ja mn 2:a barnet så syns det ju fortare o tydligare..ååå vågade inte heller i början men så fort man vart på Ultraljud så visste man att det var ok o då handlades, fast jag väntade lite till;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

8 augusti 2012 19:03

Tips är alltid bra, förr så hade jag en del såna i min blogg om allt ifrån städtips till skönhetstips. Kanske man kunde börjat med igen för som du skriver så är det ju faktiskt kul och ibland lär man sig något nytt :)

Ang datorn och det - det löste sig. Konstigt nog så hade nog bara uttagen gått sönder. Två olika på två olika dagar är dock lite udda men. Så jag vet inte riktigt vad det var frågan om, men nu har jag både dator och tv och har blivit sittandes här i flera timmar under en mysig filt och med en katt på armen.

Ja men den utbildningen tycker jag du ska satsa på, du är ju bra på att peppa andra och det jobbet går ju änna ut på det, vad kul :) håller tummarna för dig du! Hur länge måste du plugga innan du är utbildad i såna fall? :)

Jaaa fast hur ger man varandra utrymme om man bor tillsammans i en etta på 40 kvm? :-/ Känns himla svårt. Nu denna veckan har jag ju krypit tillbaka till min lägenhet och varit fast besluten om att stanna här och sova här med mina katter så det har jag ju gjort också. Det var ett tag sen som jag sov med dom ska erkännas. Har ju gett dom mat och rensat lådan m.m men inte tagit mig tid att stanna här över natten. Men nu är vi tillbaka till det normala, dom ligger på/vid mig varje natt och myser så gott dom små liven <3 synd bara att det är sååå mycket katthår! Överallt.
Den vita fäller så himla mycket.

Kram

http://www.ceciliadarling.se

 
Eleonore

Eleonore

8 augusti 2012 20:28

Håller med om att det är toppen med tips och listor, alltid skoj vare sig det gäller shopping, bloggar, recept eller ställen man borde besöka :) jättebra tips att fynda presenter nu på rean och bygga ett litet lager så man slipper stressa när man väl behöver en present!

Tack söta du för dina ord om gästinlägget hos Linda, är ju så kul när man får chansen att få säga några ord och tipsa om sig själv eller prata om ett ämne som berör en, som när du fick en text publicera hos Graaf :)
Hur mår du nu med allt? :D är ju då spännande!
Kramar

http://fikamed.wordpress.com

 
Sofia

Sofia

8 augusti 2012 21:08

Ja håller bra koll, vill bara må bra :) Men tack på att det inte varit sån värme så upplever ja inte ens rötmånaden, kanske missar helt där men inte haft några problem här hemma :)

http://bian.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

9 augusti 2012 16:07

Jag är en sån person som fullkomligt älskar listor :) Så jag hakar på din idé om "Det bästa med sommaren-listan" och lägger ut en sån ikväll jag med :)

http://livetmedskorpan.blogg.se

 
Viktkamp

Viktkamp

9 augusti 2012 20:46

Hos mig kan man oxå tävla ;) glöm inte! =)

http://viktkamp.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards