MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 juli 2012

Sista....

Av Vivi - 29 juli 2012 16:15

Idag är sista dagen på semestern  .... det känns lite sorgligt , speciellt eftersom solen visat sig alldeles för lite denna semestern. Det har mest regnat , när det varit uppehåll har det inte varit mer än max 20 grader och gärna lite blåsigt, tror det är många därute som har brist på solenergi just nu och jag hoppas verkligen vi får fint i augusti och i höst annars blir det en tuff vinter.

Själv har vi ju en resa att se fram emot, men det är ju få som har sådan tur som vi.


Sista semesterdagen spenderar jag med mina fina tjejjor, vi har mycket att fira nu. Dessutom vill man ju passa på att träffa finast S innan hon åker iväg till USA för att jobba.

Det blir en myskväll emd middag/fika nere på stan ikväll.

Imorgon ska man alltså vara tillbaka i sin vanliga arbetsvardag och även om det inte är något jag längtar efter så känns det inte så fruktansvärt jobbigt heller, det är rätt skönt att komma tillbaka till vardagsrutinerna ändå.


Vad tycker ni ? Tycker ni det är skönt att komma tillbaka till jobbet, eller vill ni helst ha semester året om ?

Många kramar!


 
 
Sofia

Sofia

29 juli 2012 20:57

Jag har haft en vecka bara o den regnade bort så kan lika gärna jobba då :)

Ps. Har ny blogg :)

http://bian.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Karin

29 juli 2012 21:14

Smög du iväg och bloggade när vi var där? ;) och på stan var du också? Vivi moves in mysterious ways :P tack för idag vännen <3 puss

 
Cecilia

Cecilia

29 juli 2012 21:42

Hej! :) Ber om ursäkt för sent svar. Jag har inte haft tid att sitta vid någon dator så jag har inte kunnat svara, bara bloggat via mobilen :)
Ja, alltså jag har allt gjort väääldigt mycket värre saker på fyllan med, men det är jobbigt att det alltid händer något. Men nu vart det mest pinsamt, en kul kväll med väldigt lugnt drickande som slutade på det sättet, inte alls kul :/
Tråkigt att semestern är över och att vädret inte varit det bästa. Var är sommaren egentligen?! Det var en riktigt fin dag häromdan som kunde slutat med en fin grillkväll men då jobbade jag - såklart. Så vi fick ta någon kväll därefter och åka till kusten och det var ju riktigt mysigt :)
Jo matschema borde jag skriva men nu äter jag mest det som faller in, det jag är sugen på. Det har blivit mycket naturgodis, till och med snickers och glass har hoppat in i munnen (lustigt va?) haha. Men mat är inte alls lika intressant och det har inte blivit mycket lagad mat det sista. Och trots en del onyttigheter så har vikten minskats igen. Och jag ser det till och med själv, eller så är jag blind framför spegeln och ser liksom fettet hoppa på vid viktuppgång och lossna när jag går ner, eller något.... knäpp man är ibland alltså.
Lycka till på första jobbdagen :D
Kram

http://www.ceciliadarling.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

30 juli 2012 11:00

Hm nä inte semester året om,inget för mig,hehe..men hade lätt kunna bosätta mig i ngt varmt land under vinterhalvåret;)Ingen vidare fin sommar iår, nu har jag gett upp hoppet! Ja vår semester på Daftö Resorts i Strömstad var helt underbar!
Yes underbart nu kommer du tebax t bloggen på riktigt hoppas jag!!

http://hummingbird.blogg.se

 
Thessan

Thessan

30 juli 2012 11:41

Tack så jätte mkt! Hoppas allt är bra med dig å att du har en bra dag

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

30 juli 2012 13:38

Solen har verkligen lyst med sin frånvaro :) tur vi fick förra veckan med sol och bad :) Det är skönt med semester, men när man jobbar har man mer rutiner! :)

Jag skall kolla det med domänbiten, verkar ju väldigt enkelt! :) tack för bloggtipset! kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
chris

chris

30 juli 2012 20:14

vill ha sol året runt!

http://chriisss.blogg.se

 
lady thirty

lady thirty

30 juli 2012 20:15

Nu är jag ju mamma-ledig och behöver inte gå tillbaka till något jobb än på ett tag, men när jag har semester i vanliga fall så brukar jag vilja fortsätta vara ledig :D Fast det kan vara skönt att komma tillbaka till rutinerna.

kram

http://ladythirty.blogspot.se

 
Linda

Linda

31 juli 2012 02:50

Jag brukar alltid ha lite småångest inför första arbetsdagen efter en längre ledighet men när man väl är på jobbet är det helt ok och riktigt skoj ibland ;-) men! jag har inga problem med att gå hemma, jag 'kryper inte på väggarna' när en tid har gått. Jag tycker tiden här hemma flyger fram och är det en lite långsammare dag så är det helt ok, jag måste inte ha att göra hela tiden. Nu börjar jag jobba på tisdag efter att ha varit hemma ett år och nio månader. Vill inte!! kan jag ju säga även om jag VET att det kommer att bli bra på alla håll och kanter. Men jag hade gärna varit hemma längre ;-)
Kram Linda

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Sailaway

Sailaway

31 juli 2012 16:40

Hej!
Härlig blogg.
Outhärdligt skulle jag säga att de känns att gå tillbaka och jobba, efter en semester med hårt arbete med skeppet(frivilligt men tufft ändå) och mestadels regn o trist väder..
Ha de gott!

http://www.sailaway.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

1 augusti 2012 17:27

Hej igen :)

Ja det är ju verkligen tråkigt. Men man får försöka. Jag äter ju i alla fall mitt på dagen om jag går upp tidigt och jobbar, alltid nåt... Jag märker ju faktiskt även att jag blir piggare och mer "med" Sista dagarna måste jag nog säga att dom har gott ganska bra ändå. Men kan inte låta bli att känna mig tjock direkt vid minsta extra mål på dagen.. Men det är klart, mer mat = mer bukfyllnad = större volym.

Jo du har rätt. Samtidigt så vet jag inte vilka som vet vad på jobbet, min mamma jobbar ju där och jag vet att hon har pratat en del om mig men inte vad hon sagt exakt eller vilka hon sagt det till. Sen märker dom väl, får ofta kommentarer om att jag är liten och sånt.
Men men :)

Har du haft något fint sommarväder denna vecka? Här blåser och regnar det mest ;/

Kram

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards