MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

Bilder från Zandra besök

Av Vivi - 22 juli 2012 12:45

När Zandra var här åkte vi till några av mina favorit stället på Bjärehalvön, Killeröds Cafe & Hovshallar, rekommenderar dessa platser starkt om ni inte redan besökt dem. Andra fina ställen är Cafe Utsikten vid Båstad, Torekov och även Hallands väder ö. För det har faktiskt inte ösregnat varje dag utan många dagar har det varit bra utflyktsväder !

Här kommer lite foton från våra utflykter ....


Jag och maken precis vid utkiksplatsen vid italienska vägen som ligger i Båstad.

 


Hovshallar har otroligt vacker utsikt, men det finns annat spännande att titta på också !

 


Strike a pose ... 


Detta ligger inte på bjäre, men inte långt från Tylösand hittar man Mölle och Riccardos glasscafe

   

 


 

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

22 juli 2012 19:58

Mmmm! Det ser jættemysigt ut!

Svar: Ingen fara, semester måste ju alla ha! Æven du! Haha.
Jag håller dock med dig om att det mer ær som att gømma sig bakom en dålig ursækt att gøra som kønen ær tillsagda. Inget fel i att gilla saker som tillhør ditt køn, så længe anledning ær før att du gillar dem och inte før att du vill passa in.

Hoppas du førstår vad jag skriver trots norska tangentbordet.
KRAMAR

http://hannstankar.bloggplatsen.se

 
Ingegerd

Ingegerd

22 juli 2012 21:06

Var ni i Hovs Hallar passerade ni troligtvis mitt hus:) Hoppas ni hade det bra!

http://yoycefunderingar.blogspot.se

 
Ingen bild

Linda

24 juli 2012 12:58

Visst är det vackert vid Hovs hallar!
Kram Linda

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se