MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 18 juli 2012

Mauritsius....

Av Vivi - 18 juli 2012 13:45


I sommar håller vi oss i Sverige , men i höst ....Bild: Primetravels.com


Jag vet inte om ni kommer ihåg att jag berättade för er för någon månad sedan att jag vunnit en resa? läs här. Det var en jättestor grej för mig, för oss (för naturligtvis tar jag med mig maken) tyvärr har jag inte kunnat riktigt glädjas åt den förrän nu. Det har tagit flera månader för bolaget att boka hotell och flyg, det har minst sagt dragit ut på tiden trots att vi varit flexibla och gett dem klara besked.

Nu är det iaf ordnat, vi har flygbiljetterna i hand och första nätterna bokade, nu är det bara nätterna vi lagt till själva som ska bokas.

I oktobert åker vi till Mauritsius och stannar 10 dagar, det ska bli helt underbart och så lyxigt!!

Det är en sådan grej man kommer få vara med om en gång i livet !!


Till er bittra människor som muttrar och inte unnar mig denna vinst   tänker jag bara säga att man faktisk måste vara med och tävla för att vinna och jag tävlar rätt mycket, PLÖTSLIGT SÅ HÄNDER DET !

Tjoho!

 

 
ANNONS
 
Thessan

Thessan

18 juli 2012 18:52

Tittar in å hoppas du har en bra kväll! Gilla gärna min nya Amis sida på facebook! Logga in och sök på "Thessans Amigurumis"

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

18 juli 2012 20:45

Wow! Vilken vinst!! Så spännande. :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

19 juli 2012 05:39

Ååååh så härligt! :D

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
madelein

madelein

19 juli 2012 09:48

Alla måste unna dig den resan, du är ju underbar ju :-)

http://madelein.se

 
♥Sojka♥

♥Sojka♥

19 juli 2012 11:27

Fan vad coolt att du vunnit! Ni får verkligen ta och försöka njuta! Jag njuter fortfarande på resan vi redan gjort och får nog göra det ett tag! :)

Kramis!♥

http://www.sojkasframtid.se

 
Kashaya

Kashaya

19 juli 2012 18:11

Åh vad roligt att du vunnit en resa.=)

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
Fiffi

Fiffi

23 juli 2012 20:09

Vilken lyx!!!!! GRATTIS!!

http://prinsessbakelsen.blogg.se

 
Linda

Linda

24 juli 2012 12:55

Vilken vinst. Häftig. Stort grattis till den!! Visst är det så, man måste tävla för att vinna ngt och som du säger, plötsligt händer det!!! :-) Jag tycker det är så tråkigt att tävla, för att jag aldrig vinner men som sagt för att vinna ngt....
Ha en härlig tisdag.
Kram LInda

http://www.enlitenvra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se