MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 juli 2012

Teleborgsslott....

Av Vivi - 13 juli 2012 13:30

Bröllopet i helgen hölls som sagt på Teleborgsslott och jag måste erkänna att det var ett av de vackrare ställen jag varit på. Jag älskar verkligen gamla slott och herrgårdar, att besöka sådana ställen är som att vandra lite i historien, överallt hittar man vackra tavlor, små spännande utrymmen eller helt betagande utsmyckningar.


På teleborgsslott har de jättefina hotellrum, om du dock bor i själva slottet så har du gemensam toalett, men du kan välja att bo i någon av grindstugorna där har du egen toalett.

Maten var fantastisk, miljön fantastiskt och servicen helt fantastiskt !

Jag kan verkligen rekommendera detta ställe både som festlokal och även som hotell om man bara känner för att bo över på ett lite spännande och romantiskt ställe!

Fyra starka tassar av fem, de hade nog fått fem om alla rum hade eget badrum.


Ett riktigt sagoslott, denna trappen leder till entrén !

 


Deta är entrén och till höger går man en trappa ned till receptionen

   


Taget precis vid receptionen

 


Utsikt från ett av tornen....


Så här kan ett av hotellrummen i slottet se ut Frukost !

   


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

13 juli 2012 15:26

Jag älskar också slott! Det är härligt, vackert och romantiskt mystiskt att promenera runt och titta i dessa fantastiska byggnader! Har besökt en del under mina år. I år blir det mga kyrkor och ruiner - Gotland kryllar av dem och jag älskar dem, de är så vackra.
Har varit inne och tittat på Teleborgs slotts sida...väldigt vackert.
Å, visst finns det mkt vackert! Överallt! Det är så skoj att se och upptäcka, tycker jag.
Ha en härlig helg!
(nu har jag fått till en mobilversion av din blogg = jag kan scrolla och ha mig via mobilen :-)och skriva kommentarer! Vi hörs och ses!
Kram

 
chris

chris

13 juli 2012 21:33

åh så vackert!

sv: tack:) vad tråkigt att höra om det ni råkade ut för på den resan! Dåligt av resebolaget att ange tre stjärnigt när det var så dåligt!

http://chriisss.blogg.se

 
trollet

trollet

14 juli 2012 11:19

ser jättehärligt ut!! vi funderar på en myshelg kanske blir det dit... =))

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
Hanna

Hanna

14 juli 2012 11:21

LÅter och ser riktigt mysigt ut. Jag undrar ju dock där på bilden i foajen ifall det var med mening som ljusen stod åt alla håll och kanter ;)?
KRAM

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

14 juli 2012 11:53

Verkligen jättehäftigt!! Jag tycker också om sån miljö, spännande värre! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se