MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 5 juli 2012

Ajfån eller androjd ?

Av Vivi - 5 juli 2012 15:45

Jag behöver en ny telefon....

Jag har gått och dragit lite på det och kan nog dra på det liiite till, men faktum är att till hösten hade jag velat tillhöra den skaran som ka blogga, ta snygga kort och sådan från telefonen.

Min telefon är helt okej, en vanlig LG som fungerar att ringa från och skicka SMS med, men inte mycket mer.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska välja bara...

Mina tre val står mellan Iphone, Sony Ericson Arc S  eller Samsung galaxy 3 - 2 ?

Min förhoppning är att priserna går ned på dessa till hösten, men Arc S är hyfsat pris på redan nu.


Vad har ni för telefoner som ni är nöjda med och varför gillar ni dem så mycket ?


  
ANNONS
 
Patricia

Patricia

5 juli 2012 16:56

Jag gör mitt bästa i alla fall, mer kan jag nog inte begära av mig själv. Tack för dina fina ord och stödet<3

Hur känns det med semester?
Stor kram

http://patriciac.blogg.se

 
Johanna

Johanna

5 juli 2012 17:14

just ja det tipset fick jag när jag var där förra gången men hann inte, eller den dagen jag kunde hade de stängt, haha, dumt! :) Får göra ett nytt försök! :)

Bra du sparat numret. :) Jag tycker du skall välja iphone, jag är mycket nöjd med min telefon, den har allt man kan tänka sig behöva och mer där till. :)

kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
BATT

BATT

5 juli 2012 18:09

iphone tycker jag! :D

http://batts.blogg.se

 
Ingen bild

Jen

5 juli 2012 19:46

Jag har haft smarta telefoner sen dom funnits och jag kan bara säga att sen jag bytte till en Iphone har mitt liv bara blivit bättre.

Det är den bästa telefonen man kan ha. Den bästa jag har haft och jag har haft runt 70 olika modeller och telefoner... Jag älskar den!!!

 
Teskedsmamman

Teskedsmamman

5 juli 2012 19:56

Jag hade en Xperia X10 mini pro, lagom stor telefon, men med mitt användande så var den för liten i skärmen, jag gillar androidens att man bara pluggar in den i datorn med sladden och så är den som ett USB-minne nästan. Man kommer åt allt lätt.

I användande så ÄLSKAR jag min iPhone! Den är stabil (androiden kunde hänga sig och starta om utav sig själv) och krånglar ALDRIG! Jag bloggar, twittrar, surfar och FB:ar utan problem. Det negativa med iPhone är iTunes, som man måste använda för att få över filer till telefonen från datorn. Jag har musik, ljudböcker, e-böcker, sagor till barnen osv. Bilder kan man ta över i utforskaren efter sista uppdateringen.

Nu har jag fått en iPad via företaget också och det bästa är att alla filer, mail osv jag får till iPhonen/iPaden synkas med de andra enheterna via iCloud, bilder jag tar med telefonen kommer automatiskt över till datorn och ipaden t ex...

http://www.teskedsmamma.se

 
Thessan

Thessan

5 juli 2012 20:36

Tack fina du för alla gulliga ord, blir bara jätteglad =) Kram

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

5 juli 2012 20:48

Jag har precis köpt en HTC. Fast en utgående modell. Funar kanonbra och jag behövde bara betala lite över en tusenlapp för en helt ny. Jag köpte ny mestandels för att kunna spela wordfeud. Min förra telefon gick det inte att ta hem appar till..

Alltid kul att köpa nytt men jag tror nog vårt hem mår ganska bra av att inte få den ljusstaken utbytt ;)
Har så det räcker ändå..
Hoppas ditt ellospaket kommit. Jag får nog vänta minst en vecka till på mitt :(

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Bodypalace

Bodypalace

6 juli 2012 10:20

Om du vill hålla på med mycket underhålling och media så rekomenderar jag att du väljer den som har störst skärm. Annars är iPhone alltid safe att välja då man vet vad man får. Men kameran är sämre i den dock. Apparna till iPhone är fler och oftast bättre.


Jag har en LG Optimus X2 som bara stänger av sig och tappar täckning stup i kvarten.

http://bodypalace.blogspot.se

 
Hanna

Hanna

7 juli 2012 00:25

Jag älskar min telefon och skulle aldrig vilja köpa en smartfåne eller en ifåne. Jag har en liten lila sak som får plats i handflatan och i varenda ficka på varenda klädesplagg... utan att töja ut fickorna! Min lilla vän. Den har trillat i golvet otaliga gånger utan att dö. Tappats på gräsmattor och upphittats och tja. Den har varit med om sin beskärda del helt enkelt.

Jag älskar den.

Svar: Ja, det är helt absurt hur folk kan bli så hatiska mot vissa artister och säga saker som inte stämmer. Som att Per Gessles låtar aldrig har någon djupare mening. Har du bara lyssnat på sommartider hej, hej, och bedömer hela artisten efter det? Eller vad händer?

Jaja.

Många kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Randiga Tankar

Randiga Tankar

7 juli 2012 00:33

Hej där,

Hittade hit via 'Fnulan' på Bloggfamiljen.

Jag fick min första 'smartphone' i höstas och den är underbar! Då jag vet mycket lite om sånt (har som du alltid innan bara haft 'vanliga' mobiler innan) så fick min sambos tycke o kunskaper (o lite min känsla såklart) välja lite åt mig.

Jag har en android 'Samsung Galaxy Gio' som är en liten variant av alla deras större. Funkar hur bra som helst.
Har haft Samsung som vanliga mobiler innan som också funkat super, så därav valet av märke. Han propagerar för HTC, men nu har även han en Samsung... ;)

Jag är lite 'kärringen mot strömmen' ibland, därför valde jag inte Iphone. Dessutom verkar den lite krångligare. Och för att inte tala om väldigt DYR.

Lycka till i din telefonjakt!

http://randigatankar.com

 
trollet

trollet

7 juli 2012 09:04

sonyn... sambon köpte den, har grym kamera och han är allmänt nöjd!! =) (jag köpte s2:an och är nöjd när den funkar, men verkar ha fått ett måndags ex...)

http://www.lchftrollet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se