MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 5 juli 2012

En doft av sommaren...

Av Vivi - 5 juli 2012 09:00

Jag är lite känslig mot parfymer, men använder folk dem diskret så kan det lukta himmelskt !

Min favorit just nu ( och ahr varit ett tag) är helt klart denna parfym ...


DKNY Be Delicious Woman

DKNY Be Delicious Women EdP i gruppen Parfym & Doft / Parfym - varumärken / DKNY hos <a href=Bangerhead.se (04197r)" name="produktbild" border="0" hspace="0" />


Den luktar sommar !

Andra saker som lutar sommar är:

Jordgubbar

Blöt asfalt

Nyklipptgräs

Varm häst

Solbränd hud

Kokos

Havet

Tång


 

Vad tycker ni luktar sommar ?

 
ANNONS
 
madelein - mamma till sex

madelein - mamma till sex

5 juli 2012 10:30

Tycker du listat väl.

http://madelein.se

 
Fnulan

Fnulan

5 juli 2012 11:41

Åh det är en av mina favoriter!! Alla dom luktar så himlans gott!!!

http://bloggfamiljen.se/fnulan

 
Eleonore

Eleonore

5 juli 2012 12:34

Den där doftar ju otroligt gott! Älskar verkligen DKNYs parfymer över huvudtaget då de känns väldigt fräscha och inte så tunga som många parfymer kan bli!

Nu är jag sakta men säkert på väg tillbaka till bloggvärlden! Tusen tack för gratulationen och dina fina ord :D Hon är så underbar vår lilla tjej och man hamnar verkligen i en rosa bubbla som alla pratar om!
Hoppas allt är toppen med dig, många kramar

http://fikamed.wordpress.com

 
Sussi

Sussi

5 juli 2012 20:50

Har både den och den med röda äpplen. Luktar jättegott!
Men min favorit är dolce gabanas "light blue". Har du inte luktat på den än så gör det. Den är dyr men väl värd sina pengar..

kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Bodypalace

Bodypalace

6 juli 2012 10:29

Tändvätska, grillkol (grillning), dill, gräslök och fläder! :D

Folk är dåliga på att använda parym diskret tycker jag, speciellt unga tjejer och äldre damer. Tex när man ska åka buss och det sitter någon och doftar hur mycket vanilj som helst så det verkligen sticker i näsan.

http://bodypalace.blogspot.se

 
Ingen bild

Linda

6 juli 2012 13:54

Jag har ungefär samma sommardoftlista som du. Hav och nyklippt gräs är nog i topp. Yngsta dottern och jag pratade om sommardofter häromdagen och då kom våt asfalt på tapeten...det hade precis regnat och det var väldigt varmt och gatan vi strosade på luktade asfalt. Men vi var ganska eniga om att vi inte är överförtjusta i just den doften...;)
Men sommar i sig doftar gott!!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se