MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 juni 2012

Stil....

Av Vivi - 23 juni 2012 11:00

Det där med stil ....

Ska man ha en stil ? Har alla en stil ? Har jag en stil?

Jag vet att jag är tjejen som alltid går i kjol eller klänning , aldrig byxor i princip.

Jag är den som oftast har på mig svart, grått eller rosa och nästan alla mina kläder är bekväma ! Sedan tycker jag kanske inte att jag har en utstuderad stil. Jag gillar att blanda gammalt och nytt och köper aldrig ett plagg bara för att det är modernt !


Kjol, tröja och sjal har jag nästan alltid, älskar långa kjolar, klänningar & skor förstås !

         


Jag vet att jag iaf har haft väldigt många olika stilar .....

När jag var yngre & gick i skolan använde jag mycket ärvda kläder. Ena dagen kom jag i ärvda chinos och lvtröja och nästa dag kort kjol och höga stövlar. När jag blev äldre och gick ut var det mycket små partytoppar, helst rygglösa då det var praktiskt när man dansade sig svettig.

Sedan hade jag en period med mycket kepsar och glada små toppar med söta figurer, köpte mycket kläder i Thailand när jag var där.


Här har jag en favorit skinntopp, min mammas babyblå tröja från 70talet och sista bilden är tagen i Hultsfred.

     


Rygglös svart favorit, rygglös vit favorit och tillsist absoluta favorittoppen i metall.

           


Hur känner ni ?

Har ni någon stil nu? Har ni haft någon rolig stil innan ?


 

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

23 juni 2012 15:17

Ja såg inga heller några fylle-kajor, vädret var ju inte det bästa igår direkt kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

23 juni 2012 17:47

Snygging!!

Glad midsommar på dig också!! <3

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

23 juni 2012 18:24

Åh gud jag har haft många olika stilar. Hiphiop, rockigt, gulligt, sexit, punkigt.... jisses vad man sett ut. Hade i princip bara baggyjeans och mjukisbyxor när jag träffade Patrik. Nu är det tajta jeans och mer tjejigt som gäller, hehe.

Tack :) tycker dock inte jag var det minsta söt som tjockis utan hår, haha. Men men :)

Ja det kanske hade varit bättre på eftermiddagen ... men jag gjorde det för att få en liten kick och bli lite piggare :)

Haft en bra midsommar? :)

Kram

http://www.ceciliadarling.se

 
Lotta

Lotta

23 juni 2012 23:48

Oj...detta var inte lätt!! Jag håller med...har nog oxå varit rätt ombytlig av mej!!! Hårdrockare e nog den där stilen jag hittade när jag på något vis fick för mej att jag skulle sticka ut för så där 20 år sedan!!! Det roliga e att jag idag kan tycka att det var jäkligt pinsamt att jag haft dessa kläderna på mej,sett ut såsom jag gjorde!!!!! Medans mina vänner som jag fick då när vi började gymnasiet tydligen tyckte att jag var skithäftig(det har dom sagt senare i livet) att dom verkligen såg upp till mej o gärna ville "hänga" med mig bara för att jag stck ut!! Kunde ju lika bra varit på andra hållet...eller hur? Men om jag ska beskriva min stil idag e de nog jeanskvinna som förklarar detta bäst,kjol eller byxor,spelar ingen roll....men i jeansmaterial! Sen använder jag ganska mkt tights...men då med jeanskjol...hahaha!!!! Hoppas du hade en bra midsommar o kram från mej!

http://www.nogg.se/misslotta

 
madelein - mamma till sex

madelein - mamma till sex

24 juni 2012 08:50

Som tonåring var jag först synthare, sen punkare, sen skin/ska.
Gick över till mer "normal" stil i 17-årsåldern och då var det mest stort, bylsigt och jeans. Jeans hänger kvar än idag men jag vågar lite mer nu med toppar som sitter åt och kjol ibland :-)Jag önskar att jag vore lite mer 50-tal

http://madelein.se

 
filoZophie

filoZophie

24 juni 2012 12:05

Äh, du har ju sagt att jag inte har någon stil ;P
Jag är nog annars tjejen som smälter in i mängden och inte har en direkt utpräglad stil... mer än att jag är tjejen som, i princip, ALDRIG går i kjol eller klänning :)
Puss

http://ww.filozophie.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

24 juni 2012 13:34

Jag vet inte heller om jag riktigt har någon egen stil trots att mina vänner brukar säga "det där är din stil" när man går och shoppar. Jag köper aldrig märkeskläder eller följer några modetips. Köper helst billigt ;) Men jag önskar att jag hade mer din "stil" med att använda mycket kjol och klänningar, de tär ju så himla fint. Men konstigt nog känner jag mig mer eller mindre naken i såna kläder. Har köpt några nu med lite längre ärm (inte linneklänningar), dom känns lite bättre :)

Solen sken på oss hela fredagen. Vi hade Underbart sommarväder. Brände mig för huden var inte van med så mycket sol. Önskar man tagit av sig solglasögonen oftare så man slapp dom vita runda ringarna runt ögonen. Men det får man väl bjuda på ;)

Hoppas ni haft en bra midsommar med fint väder och mycket lekar och kära vänner och familj..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Hanna

Hanna

25 juni 2012 00:36

jag är nog som dig som har många skilda stilar. Blandar hejvilt mellan lite "excentriska" rosa spanska kjolar och popiga svarta skor med stjärnor på. Ibland tillsammans ibland var för sig. Har mycket kläder som jag fått ärva från andra och mycket second hand så jag har blandat mycket av det jag gillar från andras stilar i min egen stil.

Lite roligare så tycker jag.
Kram

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
malin-helena

malin-helena

25 juni 2012 12:47

Åh, jag tycker ju att det är sååå roligt med klädstilar. Inte mode i sig så, även om det kan vara skoj ibland. Men just stilar, personliga stilar. det säger mycket om en person klär sig bara efter mode eller efter en egen stil tycker jag.

Jag har själv haft sååå många stilar. Allt från 80-tals retro, hiphop stil (typ) gothare och rockare. haha.. Just nu är jag nog en blandning mellan basic/enkelt och lite rock chic. Det är i alla fall så jag skulle beskriva mig själv. :)

http://malin-helena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se