MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Lite sköna Moves....

Av Vivi - 19 juni 2012 20:29

Tjoho !!

Har rockar man loss lite i datarummet tack vare finaste finaste Fnulan och Glossybox !

Jag har vunnit en tremånaders premunation, så lyxigt !!

Tusen tack !!!

Om ni undrar "rockar" jag loss till denna låten med lite sköna movesTur att det bara är katterna som ser. Nog för att jag kan lite magdans, men det är skillnad på att ha gått ett år och flera år....  

Och vet ni, idealet när det kommer till magdanserskor är faktiskt att ha lite hull. Det ska finnas lite att skaka på och en magdanserska får en man aldrig röra, dansen är nästintill helig.

Så nu vet ni det ...

  
ANNONS
 
Fnulan

Fnulan

19 juni 2012 21:45

Det var du värd, bra motivering!
PUSS

http://bloggfamiljen.se/fnulan

 
madelein - mamma till sex

madelein - mamma till sex

19 juni 2012 22:16

Åh det påminner mig om att jag inte fått någon box ännu det var jättelängesedan jag beställde och betalade. Får kolla upp det imorgon :-)

http://madelein.se

 
Maya

Maya

19 juni 2012 22:24

Grattis!

http://mayashideout.blogspot.com

 
Ingegerd

Ingegerd

19 juni 2012 22:31

Grattis! Nästan inte alls avundsjuk...

http://yoycefunderingar.blogspot.se

 
trollet

trollet

20 juni 2012 00:17

det var ett snapsföretag som skulle prova årets julsnapsar;)
Sonja var inte på personalfest, men på någons fest på jobbet=)

http://www.lchftrollet.blogg.se

 
Eleonore

Eleonore

20 juni 2012 10:26

Åh så roligt, grattis till vinsten! Man blir ju så glad när turen kommer till en själv ibland :D
Så spännande med ett bål, ja du får fuska till en bild hihi. Ingen(mer än jag) som behöver veta det ju ;) Apropå bål, har du sett Sagaforms otroligt härliga och färgglada bålskål med skopa, vill ha :D http://www.cervera.se/Inspirera/Produkt/?pid=8278
Ja en bloggpicknick måste man ju ha någon sommar :D Kramar!

http://fikamed.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se