MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Saknar min mamma & USA

Av Vivi - 19 juni 2012 13:03

 

Nu har du varit borta länge mamsen, skönt att du kommer hem nästa vecka!

Saknar USA också, men med lite tur kanske man kan ta sig dit år 2013 ! 

Jag har faktiskt varit i USA fyra gånger, två gånger i Florida, två i N.Y

och en av de resorna så reste vi runt en del i USA oc bland annat Niagara fallen,

det är et underbart land oavsett vad man tycker om deras politik osv.

 

I brist på bättre ideér får ni en liten bildbomb från vår New York resa 2009

 

      

         

          


 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

19 juni 2012 13:35

vem vet.. det kanske blir Seattle också! ;). Kollade faktiskt vad det kostar att flyga dit.. inte så dyrt som jag trodde.. 5-6000... jag vill så gärna till New York också, skulle vilja åka dit till våren..

kram!

Vivi

19 juni 2012 14:07

Det avr ju ite alls så farligt faktiskt ...det borde man kunan skrapa ihop :D
Det hade varit sååå roligt att hälsa på henne !
Kramar!

 
JoHaNNa

JoHaNNa

19 juni 2012 17:04

ohh usa, dit vill jag oxo åka nån gång :D

jag tycker oxo det är dumt att man måste ha facebook för att kunna rösta :S dumt! helgen som var, var det jobb som alltid. haha vilket tråkigt liv jag verkar ha ;) var iallafall förbi mina gudbarn i söndags :)

kläderna är jue sååå snygga... men tyvärr fanns dom mest bara i str. 32 och sen högst 44. jag har 44/46 :S men nån vacker dag kanske ;)

jajamänsan... det prinsessan har jag gjort :)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Patricia

Patricia

19 juni 2012 17:36

Jag försöker hålla modet upp i alla fall, går sådär i nuläget.
Kram

http://patriciac.blogg.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

19 juni 2012 18:26

Vill med åka till USA!Ja vi har en sådan megastor uppfart o bor på landet så vill ha lite rejälare ljus känner jag+ att det är så snyggt med sådan stolpbelysning också,passar bra här tror jag;)LED är sklart bäst!!

http://hummingbird.blogg.se

 
Thessan

Thessan

19 juni 2012 18:38

Jag har inte kvar dom gamla mario spelen sen jag va liten men jag har två stycken på wii, funkar rätt bra det med men det är inte riktigt samma sak ;)

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
chris

chris

19 juni 2012 18:48

vad kul att ha varit där så många gånger!

sv: haha ja fanns så mkt vackert att ta kort på! har ännu mer bilder :)

http://chriisss.blogg.se

 
Johanna

Johanna

19 juni 2012 19:42

oh florida dit vill jag åka! fusk du varit där två gånger! :)

Tack, är riktigt nöjd med min fondvägg! :) kram

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Lotte

Lotte

19 juni 2012 20:34

Åh, jag va i NY i vintras, kul att bli påmind genom dina bilder :-)
Kram Lotte

http://www.lotte4.blogspot.com

 
Linda

Linda

19 juni 2012 22:35

Härliga bilder!
Vad har du för favorit plats av dem du har besökt i USA? Niagara fallen måste ha varit en upplevelse! Dit vill jag om jag ngn gång kommer till det stora landet i väst ;-)
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se