MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Dagens...

Av Vivi - 19 juni 2012 08:30

Dagens tanke:

Borde det inte vara viktigare hur vi tar hand om vår kropp innifrån, hur vi tar hand om organen och allt annat som är viktigt för hälsan istället för att fokuser så mycket på det yttre ? Tänk om vi kunde vända utochin på oss, då hade ytan inte spelat så stor roll ... knasig tanke jag vet ... men det är ju tisdag !   


Dagens tips:

Jag har hittat en jättebra blogg jag följer, tyvärr lades ju bloggen "kroppsbilder" ned, men nu följar jag istället Bodypalace, en bra blogg om att försöka bryta osunda skönhetsideal! Tycker absolut ni ska titta in där !


Dagens åsikt:

Vad det gäller olyckan på kolmården, knappast ngn som har missat den ... Här är en väldigt bra ledare som tar upp precis det jag tänkt, nämligen hur sorgligt det är att vargdebatten blossar upp igen och hur skötaren används som propaganda. Det är en sorglig olycka och de borde visa respekt mot hennes anhöriga genom att itne använda henne som en käpphäst då hon själv älskade vargar!

Vill också tillägga att detta är en sorglig olycka, människor dödas av djur varje år. Innebär det att vi ska utrota getingar, ormar och hundar också ? 

 

Dagens recept:

Fest till midsommar ? Här hittar receptet på världens godaste midsommarbål, helt sjukt gott !!


Dagens stripp:

 


 

 
ANNONS
 
Niklas Persson

Niklas Persson

19 juni 2012 10:17

Läste en skön liknelse på twitter.

Om vi ska utrota vargen för olyckan på kolmården, ska vi kanske utrota alla jägare för att slippa väpnade rån...

http://farbrorn.bloggplatsen.se

 
Jasmine

Jasmine

19 juni 2012 10:34

Jag gillar dagens tanke och jag är villig att hålla med dig.

Svar: Tack för att du gratulerade mig till min student.

Ja, jordgloben var verkligen en fin present. Jag blev mycket glad för den.

Kram

http://rosanatt.blogg.se

 
Hanna

Hanna

19 juni 2012 11:03

Det där med att vända inochut på dig själv är lite som den där filmen där han är tillsammans med hon tjocka eftersom han möter någon i en hiss som gör att han ser insidan istället för utsidan på människor.

Det är synd det här med vargjakten, för de måste ju finnas för att ekosystemet skall fungera. jag såg en dokumentär om hajfiske, och ifall hajarna utrotas så kommer hela ekosystemet ur balans vilket bland annat kommer att innebära att korallreven försvinner. Ifall vargarna utrotas så kan jag tänka mig att något liknande med ekosystemet i skogen skulle hända.

KRamar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

19 juni 2012 11:16

Ja vojne vad vi blir matade med detta om vargarna nu ... om vi människor ändå kunde komma till insikt att vargen är ett vilddjur oavsett hur länge det varit i hägn och för att göra jägarna besvikna kanske de ska kolla statistik, när en människa blev dödad sist (typ 1821 eller vad det var). Vi är nog farligare för vargen än de för oss!! eller vi är det punkt. I människans namn utrotar vi saker vi är rädda för eller vill mästra över, typiskt människan att inte kunna leva med naturen i stället för mot den :-(

Har också varit inne på den bloggen, trevligt att se att vi ju är stöpta olika, på alla sätt och vis och att idealet väl inte är samma utan likt olika liksom ;-)

Vi hade en härlig helg och vi behövde verkligen få vara ute bland vänner o bara vara, det ger energi för lång tid framöver.

Skönt att inte planera bort allt utan kanske kunna åka lite dit man känner för att man har lust, att vara hemma i vackra Svedala gör ju ingen lessen heller (om det nu bara blir några fina dagar!!!).

Kramar om ♥

http://fredthevov.blogg.se

 
Anna

Anna

19 juni 2012 11:37

Tack snälla du - jag tycker att det här med vikten ÄR viktig. Inte vikten i sig - men att man mår bra med sig själv...FÖR SIN EGEN SKULL :) Medias bild är snedvriden, och jag vill inte att min dotter ska växa upp och tro att DEN bilden är den rätta!

Vilken jättemysig blogg du har. jag gillar den och kommer gärna tillbaka och slår ett getöga här fler gånger :)
Ha en bra dag!

http://livetmedskorpan.blogg.se

 
Lotta

Lotta

19 juni 2012 12:30

Tjenis. Kul att du tittade in till mej!!! Nu får du rätt adress oxå....bytade mitt i allt..haha! www.nogg.se/misslotta
Ha de bäst o titta gärna in fler ggr!

http://www.nogg.se/misslotta

 
Thessan

Thessan

19 juni 2012 13:07

du får plocka fram ditt gamla mario =) jag spelade häromdagen, första gången på flera år, upptäckte att jag inte alls var lika duktig längre;) Västkusten e ju bästkusten :)

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
Niklas Persson

Niklas Persson

19 juni 2012 13:33

Fast skulle vi bry oss mer om insidan av kroppen skulle vi i mycket stor utsträckning få utsidan på köpet!

http://farbrorn.bloggplatsen.se

 
Linda

Linda

19 juni 2012 14:13

Å, vad din tanke för dagen är bra!!! Så borde det absolut vara!!
Vargarna...jag håller med dig även där.
En tanke som har slagit mig är varför djurskötarna går in endast en + comradio till vargarna. Nu är det inte säkert att just den här djurvårdaren hade hunnit anropa hjälp, men VARFÖR ensam till dessa djur?? Det förstår jag inte.
Ha en härlig tisdag. Hoppas solen skiner i Halmstadtrakten. Det gör den här och det är så härligt :-)
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Mia

Mia

19 juni 2012 16:10

Trist när det inte är sådär bra som man vill på jobbet :-( hoppas det löser sig för dig på den fronten PROOOOOONTO för jag vill att du ska ha det allra bästa o må allra, allra bäst ♥

Tycker ibland att det är för många helger under våren (märkligt vaaa) man hinner liksom inte med allt ;-) men när man räknar ner till semestern så är det suveränt med korta veckor hihi. Jag börjar den 2/7 och sen är det 6 veckor på raaaaaaaaaaaaaaaaaaken tjohej va skönt!

ibland är jag klok som en bok, men bara om jag kommer ihåg nåt från det jag läste tills jag skulle skriva wohahahahaha

puss o kräm

http://fredthevov.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se