MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2012

Kalas & ömmande muskler....

Av Vivi - 14 juni 2012 08:15

Aj!

Min arbetskollega har tjatat på mig att vara med på jobbets cirkelträning och jag har stretat emot då gruppträningar ger mig lätt ångest. Tillslut gav jag med mig och igår tränade jag med mina kollegor och jag får motvilligt erkänna.... det var riktigt roligt.

Jag är lagom mör i kroppen idag, men det var det värt. Att det var så roligt som det var beror nog dock mest på en bra tränare och mina helt underbara arbetskollegor.

 

Idag ska jag och mina ömmande muskler ut en vända  på stan efter jobbet. 

 Jag måste handla present idag och vet precis vad jag ska köpa ...

Denna månaden är en månad full med utgifter, men mest roliga sådana.


Den 8 Juni var det fina fröken F som doktorerade, den festen har jag ju berättat om.

Den 9 Juni fyllde min minska systerson år, världen sötaste lilla charmtroll det där !   


Den 13 Juni fyllde min underbara svärmor år och på fredag kommer hon hit så att vi får fira henne.


Den 16 Juni fyller väldens bästa stora syster år och ska firas med tårta och grillat hos mina föräldrar !


Den 24 Juni är det midsommar, vi har faktiskt inget planerat ännu, blir nog en lugn midsommar. Det kan finnas någon annan liten vän elelr två därute som inte heller har planer och då kanske vi bjuder in till en stillsam grillkväll hemma hos oss.

 

Den 27 Juni fyller finaste pappsen år och om jag minns rätt firar vi hono söndagen efter... eller var det lördagen .... eller ... hjääälp syster!! När var det ??       Förlåt pappa     firas ska du iaf och jag lovar att baka!

 

Vad vill du ha pappa ? Chokladtårta, cheescake, macaroons, biscotti, brownies ?

Vänta ...jag vet vad du kommer svara ... "Ja det blir bra, alla dem tack! "  

 

     

          

 

 


 
ANNONS
 
Patricia

Patricia

14 juni 2012 08:47

Haha så din pappa är en sötsaksälskande typ han också. Min är tokig i godis/glass/fika han med.

Jag har faktiskt försökt att skriva sådana där vardagsscheman, men tyvärr gör det mig bara stressad. Vissa dagar är jag praktiskt taget så dålig att jag bara ligger och glor in i väggen och att då se att det finns saker som jag borde göra men inte fixar blir så krävande då:( Men tack för att du kom med en idé iallafall.
Troligtvis går de där månaderna fort ändå. Är det fint och bra väder så är jag ju ändå ute och traskar och jag får väl försöka göra lite styrka hemma (även att jag lovat mig själv att hemmet ska vara en träningsfri zon).. Allt löser sig.

http://patriciac.blogg.se

 
filoZophie

filoZophie

14 juni 2012 09:51

Hejsan svejsan.
Vi har sagt att vi ska ha en liten firarfredag så att mamma får fira alla samtidigt när hon kommit hem... det har i alla fall jag för mig. Hon kommer hem den 26é och sedan har vi bokbytarkvällen med mat och vin hos finaste C. så vi skulle nog ta det på fredagen, det är jag ganska säker på.
Puss <3

http://www.filozophie.bloggplatsen.se

 
Bodypalace

Bodypalace

14 juni 2012 10:44

En av mina läsare har gjort en video där hon håller tal på sin skolavslutning om ideal. Kika gärna in och titta =)

http://bodypalace.blogspot.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

14 juni 2012 11:01

Jösses en del som sker/skett ja...hm ni kan ju alltid komma hit på midsommar tror inte Mia misstycker;)
ÅH tack vad du är snäll!!Behöver ett råd ifrån klokaste Vivi..som det är nu så jobbar jag månd-onsd funderar allvarligt att börja läsa ngt till hösten ngn kurs, men till VAD har jag ingen som helst aning om =( Hm men dina ord fick mig att vakna till lite informatör kanske, visst finns det ngt som det?Hihi tips mottages gärna;) Min kära Patrik frågar mig men vad vill du bli Linda?Inte såå lätt att svara på,hehe..

http://hummingbird.blogg.se

 
Eleonore

Eleonore

14 juni 2012 11:12

Så har jag också alltid känt för gruppträning, jag har alltid varit motvillig och känt att det är jobbigt. Säkert något från skoltiden på gympan! Men så gick jag på ett zumbapass en gång i höstas och var helt fast, det var ju riktigt kul att gå i gruppträning :)
Hhii ja mina cupcakes blev riktigt goda! Precis, de formarna är mindre än vanliga. Men det finns riktiga miniformar som är som ketchupformarna på mcdonalds med men känner att de är för små :)
Haha ja visst har man haft fel för men man måste våga lite på känslan med ;)
Hoppas du får en kanondag! Kram

http://fikamed.wordpress.com

 
Jenny

Jenny

14 juni 2012 14:51

Åh vad roligt att ha så mycket att fira!
Det går bra på jobbet, skrivit ett kort inlägg om det precis. :)

Vi har inte heller några direkta planer på midsommar - jag ser bara fram emot att ha tre dagar ledigt! :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

14 juni 2012 17:39

ohhh va gott allt såg ut :D och kul med en massa fester :)

jag älskar allt det gröna :) hoppas bara det överlever oxo ;) ibland har jag gröna fingrar allt, men inte alltid haha
min katt bor hos min mamma så mina växter får vara i fred, men inte hennes ;)

haha jag mena jue silverfiskar såklart ;) fatta inte vad du menna med guldfisk förens jag läste gamla kommentaren haha

kanske får åka dit nåt annat år ? :D men härligt att sakna och härliga minnen från där :D

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Ingen bild

Karin

14 juni 2012 19:29

Jag jobbar till fyra på midsommarafton, och sen ska vi en sväng till mor...men lite senare på kvällen kan vi kanske joina och bara hänga lite? Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se