MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 juni 2012

GRATTIS KÄRMOR!!

Av Vivi - 13 juni 2012 14:00

Idag vill jag säga GRATTIS till världens bästa svärmor och husmor (hussemor).

Jag förstår inte riktigt varför det skämtas så mycket om dåliga svärmödrar,

min är helt underbar !!

Hon är en förebild då hon arbetat & pluggat hårt hela livet,

hon har inte fått mycket hjälp av andra utan det hon vill ha gjort har hon åstakommit själv!

Hon har uppfostrat en alldes fantastisk son och hon är en fantastiskt bra extra matte till våra katter (hon är en hussemor som sagt).

Dessutom är hon en så otroligt snäll & omtänksam svärmor...

för ca en månad sedan då jag hade det lite tufft så kom det ett litet paket till mig.

Svärmor hade köpt ett par örhängen som jag hade nämt i bloggen att jag vill ha ...

Inte konstigt att jag säger att jag har världens bästa svärmor !!

  

GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG KÄRA SVÄRMOR !!!

 

Dessa coolingar från candiedpoison fick jag , tack kära svärmor!

 

 

 


 
ANNONS
 
Erica Nylund - drömmen om att bli fotograf

Erica Nylund - drömmen om att bli fotograf

13 juni 2012 14:56

önskar dig en fortsatt fin onsdag! :)
lust & följa varandra via bloglovin? :)

http://byericanylund.blogg.se

 
Erica Nylund - drömmen om att bli fotograf

Erica Nylund - drömmen om att bli fotograf

13 juni 2012 15:33

sv; jag följer dig nu också :)
tack för din kommentar, den fick mig att le lite extra mycket när jag läste den! TUSEN TACK!!

http://byericanylund.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

13 juni 2012 15:45

Tack :D
Åhh spännande, vad för jobb har du sökt? Trivs du inte på ditt nuvarande eller känner du bara för förändring??

Nu finns bild uppe på tavlan :)

Gud vilken mysig svärmor du har!!! Förstår att hon är guld värd! :)
Jag har aldrig haft någon svärmor som jag haft så go kontakt med. Min förra tyckte inte om mig och jag tyckte inte om henne. Hennes son misshandlade mig och betedde sig illa och hon la ut mycket det på mig. Tyvärr... Min nuvarande är det sisådär med, bättre kontakt och så men ja... :)

Har du några planer för helgen?
Nu är det ju snart dags för mig att börja jobba så man får ta tag i allt känner jag och njuta extra :)

Kramar

http://www.ceciliadarling.se

 
Cecilia

Cecilia

13 juni 2012 16:52

Kul, vad glad jag blir :-D

Jo jag funderar med på bakgrundsfärg men samtidigt vill jag hålla den enkel med endast lite lite färg. Jag ska sticka ner till Patriks lägenhet och ordna lite där senare, och sätta upp den så får se hur det blir :)
Jag har köpt kökshanddukar, löpare och denna så det ska matcha ihop. Vad han tycker om saken det vet jag inte men haha ;) Han kanske inte alls gillar stilen, men det går i svartvitt och det gillar han. Min lägenhet nu består mest av lila och rosa, det vill han INTE ha. Men lite ska jag allt klämma in ;)

Ojdå, okej, ja men då förstår jag verkligen att du vill byta jobb. Det hade jag med gjort! Hoppas att du får något bättre då där du kan trivas. Det är ju onödigt att sitta på ett jobb och inte ha något att göra... Låter ju inte speciellt seriöst, vad är det du gör på jobbet?

Ja jag har fått ett sommarvikariat :) på ett äldreboende!
När det är slut så ska jag vara timanställd och söka lite andra jobb. Kommer ju inte att behöva jobba ihjäl mig med de kostnaderna vi får sen när jag flyttat. Hyra, el internet är inte ens 2000 sen mat och sånt på det. Det blir inte mycket jag behöver :)

Kram!

http://www.ceciliadarling.se

 
Johanna

Johanna

13 juni 2012 18:26

riktigt fina örängen du fick! Och grattis till din svärmor :)

Tack fina du, det är kul boktipsen gillas, så man inte slutar med det :)

haha ja skall man ha kryp i sängen skall det vara trevliga kryp ;)

kramen

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Teskedsmamman

Teskedsmamman

13 juni 2012 18:50

Jag har också en bra svärmor!!! När hon väl kom ut ur klimakteriet och även hennes familj kände igen henne igen ;)

http://www.teskedsmamman.se

 
Kashaya

Kashaya

13 juni 2012 21:38

Gud vilka läckra örhängen!

http://kashaysblogg.blogspot.com

 
chris

chris

13 juni 2012 21:47

skönt att hon är så snäll och att ni kmr bra överens!

sv: jag ska ju gå på folkhögskola, skulle aldrig klara av universitet arbetsrätt så för mig passar det perfekt:)

http://chriisss.blogg.se

 
Mia

Mia

14 juni 2012 10:18

Underbart med såna svärmödrar, hoppas det är fler som har såna (jag har en jag määä). Så härligt när man inte bara hittat rätt partner o kysst massa (eller några i alla fall) grodor tills prinsen kommer o dessutom få fullpottsbonus i en person till, det är härligt minsann.

Varma o långa kramar till dig o husbandet ♥

http://fredthevov.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se