MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 juni 2012

Det där med räntor....

Av Vivi - 13 juni 2012 08:45

Nu kommer ett inlägg som kanske inte är så spännande, men innhåller faktiskt ett par bra tips vad det gäller ekonomi.


När man har köpt en bil eller äger en bostad, när man helt enkelt har lån,  så inser man hur mycket pengar man kan tjäna på att förhandla om räntor. Personligen tycker jag att man först och främst ska vända sig till sin egen bank och få ett erbjudande av dem, sedan ska man även ta reda på vilka erbjudanden man kan få från andra banker. Utan att kolla upp  olika erbjudanden har du inget förhandlingsläge och genom att förhandla ned din ränta kan du spara ett par tusenlappar/år.


Det finns ju faktiskt en hel del sidor där du kan jämföra räntor och få ett ränteförslag på bara någon minut, en av dem sidorna är: http://www.bankbolaget.se . Det är en bra sida för den som vill ha svar snabb och få chansen att få ett lån där företaget faktiskt jämför räntor från 17 olika bankar och tagit fram den som är bäst för dig, här kan man göra det : http://www.bankbolaget.se/låna-pengar


Viktigt att tänka på är

-Att varje gång ni ansöker om ett lån så hamnar detta i ett register hos UC och det är inte bra att att ha för många sådana, det är något bankerna kan se som negativt och kan göra att ni inte får lån.

-Att inte ta onödigt dyra smålån, det kostar mer än det smakar, det är mycket bättre att spara ihop till det du behöver, ha alltid ett sparkonto du sätter in pengar på även om det bara handlar om 50kr i månaden!


Den som spar han har ....

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Gammelsmurfen

13 juni 2012 09:08

Visst katten var tog mina pengar vägen.

Vivi

13 juni 2012 10:04

Hi hi hi , precis !

 
Patricia

Patricia

13 juni 2012 10:26

Ja, alltså helst vill jag ju ha kvar denna bloggen jag har för jag gillar min design så mycket, men usch, ska det strula så som det gör så blir jag snart galen. Men har inte heller lust att lägga ner pengar på en sida:(

Vet du, då kan jag göra dig glad. Stället jag är och tränar på ska stänga ner i två månader för renovering, så under hela sommaren kommer jag inte kunna gå dit. Mår dåligt av att tänka på det:'(
kram

http://patriciac.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se