MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

Kärlek till vinnaren !

Av Vivi - 31 maj 2012 10:15

 Jag tänka göra två flugor på smällen idag, jag tänkte berätta för er vem som vann tävlingen av värdebeviset och samtidigt ge henne/honom inte bara ett värde bevis utan även lite extra bloggkärlek !


Tjejen som tog kommentar nr. 30 är en tjej jag beundrar mycket. Hon skriver om sin vardag med pojkvän, katter och vänner, men de flesta inläggen handlar om hennes ätstörning.

Hon berättar om motgångar & medgångar och jag tycker det är så starkt att våga skriva så öppet om något så personligt. Jag är övertygad om att hon inspirerar och peppar många som befinner sig i samma situation som hon, framförallt lyfter hon fram en sjukdom som är alldeles för vanligt i dag.  Du är så duktig Cecilia som kämpar på och du kommer klara det här, du är mycket starkare än vad du själv tror.

Grattis till vinsten tjejen !!

Här hittar du Cecilias blogg!


Fotot har egentligen inte ngt att göra med inlägget ovan, mer än att Celilia är söt & kissen är söt !

 


 

 
 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

31 maj 2012 10:37

Grattis till henne;)
Absolut så hojtar jag till,eller ja du lär säkert märka. Kommer bli några förslag hoppas du kan på ngt iaf.Vore så himla mysigt att ses igen!
Jaaa OM bara sommaren kunde komma tillbaka då blir det mer sommarbilder,promise;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Eleonore

Eleonore

31 maj 2012 10:38

Jag har precis hittat till Cecilias blogg men kan inte annat än instämma, verkar vara en toppentjej med en viktig blogg :)
Filmen kan jag verkligen rekommendera. Den handlar om en kille(Zac Efron) som på en mission i Irak hittar en bild på en vacker kvinna. Efter att ha överlevt många attacker med bilden i fickan bestämmer han sig för att leta upp henne för att tacka för att hon varit hans skyddsängel. Han hittar henne och en väldigt fin kärlekshistoria följer... :D Hade det inte varit för att vi var på bio hade man kunnat fälla några tårar ;)
Ta hand om dig! Kram

http://fikamed.wordpress.com

 
chris

chris

31 maj 2012 10:47

kul för henne :)

sv: tack, behöver lite uppmuntran för känns som jag ger upp snart. Får ju liksom inget resultat av allt jag tränar så frustrerande men ska kämpa vidare:) Oj, vad duktig du är! Crosstrainig är bra:)

http://chriisss.blogg.se

 
Patricia♔

Patricia♔

31 maj 2012 11:31

Grattis till henne:)

Ja, jag får för mig att saft är bättre än läsk även om det hade varit bäst att kunna dricka rent vatten, men det kan jag inte. Men jag kör på så svag saft jag bara kan;).. Hittade ju saft sötad med stevia som ska vara något bättre sötningsmedel, men vad vet man egentligen;) haha.

Alltså det här shoppingsuget gör mig galen och att läsa om vad alla andra köper och handlar hela tiden får mig ju att bli ännu mer sugen.

Nej, som sagt efter att jag fick mitt konto hackat så valde jag att ta bort det och inte göra något nytt. Klarar mig hur bra som helst utan också så haha.

Ha en fin dag vännen!

http://patriciac.blogg.se

 
Thessan

Thessan

31 maj 2012 12:31

Kantareller e gott tycker jag, annars är jag nog ingen svamp människa ;) Nä jag jobbar jättelite, jobbade tis kväll denna vecka å det är allt, nu åker jag till stockholm, återkommer på söndag

http://amigurumiblogg.bloggplatsen.se

 
♥Sojka♥

♥Sojka♥

31 maj 2012 13:55

Förretsen skulle du vilja göra ett gäsinlägg hos mig? :) Jag ska ju på semester den 14 Juni- 28 Juni och behöver fylla dessa dagar med gästbloggare! :)

Mejla i så fall ett inlägg med ev bilder till info@sojkasframtid.se och märk mejlet med "gästblogg"

Kram!

http:// www.sojkasframtid.se

 
Cecilia

Cecilia

31 maj 2012 15:35

Åhhh tack söta Vivi!! Vad du är go :) Vad glad du gör mig <3 <3 Skulle behöva koppla av med en bra film faktiskt! Denna uppmuntran var just vad jag behövde just nu :) Tack snälla!!

sv; Ja då är hon ju typ i min ålder (jag blir ju 24 till hösten)
Okej, kanske kan grunda sig i något då med uppväxten förstås :( gör ju ofta det!

Haha ja den var rolig ;) hehehehe...

Är det någon kod till den filmen eller hur funkar det? :)

Kramar i massor och tack igen för det fina inlägget!

http://www.ceciliadarling.se

 
sandra

sandra

1 juni 2012 09:00

Ja, kisen var verkliegn söt!

Håller med dig. Så häftigt att det var så hon kunde känna igen dig. Men hemsk när människor man älskar försvinner i en så hemsk sjukdom.

http://atilio.blogg.se

 
Teskedsmamman

Teskedsmamman

2 juni 2012 14:50

Men Grattis!!!!!!!!!

http://www.teskedsmamman.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards