MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 maj 2012

Turkiet...

Av Vivi - 23 maj 2012 14:15

För ett år sedan var vi i Turkiet med min familj, det var en otroligt härlig resan!

Hade jag vunnit en massa pengar är det nog en av de första sakerna jag skulle göra,

jag skulle boka en resa med hela min familj till samma ställe, samma hotell !

Här kan ni läsa mer om resan, men nu ...lite minnesbilder !

 

 

 

              

      

   

       

              

 

Trots det fina vädret hade jag gärna varit där nu!

   

 
ANNONS
 
Margita

Margita

23 maj 2012 15:32

Jag fastnade för bilden med hunden. Kan det vara tibetansk spaniel tro? Hehe....är lite sugen på en hund fortfarande men tror inte jag skaffar nån ändå. Lösenordet tar jag gärna emot om du vill skicka det: margita.andersson@gmail.com

http://sengas.bloggplatsen.se

 
chris

chris

23 maj 2012 21:07

turkiet är så vackert!

http://chriisss.blogg.se

 
Linda

Linda

23 maj 2012 22:00

Underbara vackra bilder. Har aldrig varit i Turkiet, men det verkar vara helt ok ;-) Det är många som pratar gott om landet...kanske ska ta sig en semesterresa dit någon gång i framtiden...
Kram Linda

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Ingen bild

La mor

24 maj 2012 08:23

Och trots att jag åker till USA på lördag, så läääängtar jag också till deras open buffed....:)

 
Cecilia

Cecilia

24 maj 2012 20:01

Åh vilka härliga vackra bilder, var i Turkiet är detta?
Jag och killen var också där förra året, i Antalya. Dock hittade vi inte till stranden på den veckan hahaha... Men vi hade mysigt, åt gott och var alldeles jättenykära =)

Anyway... jag vet inte om jag vågar äta mycket och vad jag vill, men däremot så gör jag det idag och jag gjorde det igår för imorgon är det nya prover och dom ska bannemig ändras på! :) Ska på fest på lördag och vill inte riskera något, sen vet jag ju inte hur allvarligt det är och vad som kan hända och så men. Ringde sjukvårdsrådgviningen och fick ett urkasst svar.... tyvärr..

Stackare som får sitta på ett kontor så, men det är bra tryck i solen även nu på kvällen faktiskt. Nätterna är nästan olidliga, har varit i killens lägenhet i natt ensam och den är varm även om det är kallt ute så du kan ju tänka dig nu när solen legat på från morgon till kväll. PUH!

Hoppas ni får en jättetrevlig bloggträff, själv är tanken att jag ska till Borås på inflyttningsfest. Hur det nu ska gå, hehe.

Kram

http://www.ceciliadarling.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se